Resume from May 19, 2021

Дмитрий

Менеджер по продажам

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Степаніщенко Дмитро Миколайович
Досвід роботи в активних і прямих продажах понад 15 років.
Мета:
Шукаю роботу середньої, вищої ланки у сфері збуту, постачання, логістики, розвитку бізнесу; асистента керівника в сучасній компанії, що динамічно розвивається, де я зможу реалізувати свій потенціал, знання, навички та досвід з подальшим професійним зростанням із взаємною користю.
Освіта:
Вища - Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького.
Спеціальність “Історія і право”.
Досвід роботи:
Вересень 2011 - грудень 2017 - ТОВ "Украгроспецпостач-Сервіс", начальник зі збуту, закупівля та збут паливно-мастильних матеріалів світлої і темної групи по Черкаській області.
Квітень 2011 – вересень 2011 – ПП «Транс-Нафта», начальник зі збуту паливно-мастильних матеріалів світлої і темної групи в Черкасах і Черкаській області.
Липень 2007 – квітень 2011– ЗАТ «Калина Лтд», провідний менеджер зі збуту паливно-мастильних матеріалів світлої і темної групи в Черкасах і Черкаській області.
Квітень 2006 – липень 2007 – ТОВ «Євронафта», менеджер зі збуту паливно-мастильних матеріалів в Черкасах і Черкаській області.
Травень 2005 – лютий 2006 – ТОВ «Скарлет-Дистрибют», менеджер прямих продаж продуктової групи товарів ТМ «WRIGLEY» в Черкасах.
Березень 2003 – січень 2005 – ВКФ ТОВ «Валента», керівник відділу збуту продуктової групи товарів ТМ «Щедрий Вечір» в Черкасах і Черкаській області.
Вересень 2002 – березень 2003 – ТОВ «Континент-Н», керівник торгового відділу кондитерської групи товарів ТМ «Житомирські Ласощі», ТМ «Домінік» в Черкасах і Черкаській області.
Січень 2000 – вересень 2002 – ТОВ «Ходак», торговий представник продуктової групи товарів ТМ «KRAFT» в Черкасах і Черкаській області.
Березень 1999 – січень 2000 – ТОВ «Ходак», мерчандайзер продуктової групи товарів ТМ «KRAFT».
Навички:
Наявність власної, розвинутої клієнтської бази споживачів ПММ та виробників сільськогосподарської продукції в Черкасах і Черкаській області. Досвід по підготовці документації та участь в тендерах на закупівлю товарів за державні кошти.
Проходження тренінгів з підвищення ефективності продаж, управління, державних закупівель
Вміння швидко і ефективно вирішувати поставлені задачі, досягати якісних результатів в роботі, проводити переговори та презентації; організація та ведення діловодства, укладання і виконання договорів, ведення дебіторської заборгованості, збільшення клієнтської бази, щоденне відстеження цін та аналіз діяльності конкурентів.
Мови: українська (рідна), російська (вільно), англійська (добре).
Комп’ютери та програми: 1С, знання та досвід роботи з комп’ютерним обладнанням та офісною технікою.
Посвідчення водія категорія «В»
Сфера професійних інтересів:
Менеджмент, розвиток бізнесу, мотивація персоналу, маркетинг, стратегії продаж, товарна, асортиментна, цінова політика, канали розповсюдження продукції, сегментація цільового ринку, методи стимулювання збуту.
Сфера особистих інтересів:
Конституційне та адміністративне право; нормативні акти, що регулюють відносини між споживачами та реалізаторами товарів та послуг.
Персональні відомості:
Дата і місце народження : 20.02.1977 р., м. Черкаси
тел. м. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Цілеспрямований, відповідальний, ініціативний, комунікабельний, маю аналітичні, організаторські та управлінські здібності, готовий працювати в активному режимі, ефективно працюю як самостійно, так і в команді, здібний до швидкого опанування нових сфер діяльності та нових технологій.

Заздалегідь вдячний за відповідь.
З повагою, Степаніщенко Дмитро.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: