Resume from April 19, 2024 PRO

Юрій-Денис

Шеф-кухар (консалтинг)

Employment:
Part-time.
Age:
26 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар ( Консалтинг)

from 05.2023 to 08.2023 (3 months)
Савор, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Консалтинг ресторану на рахунок кейтерінгу , розробка меню на кейтерінг, навчання персоналу, фотосесія, приготування кейтерінгу до 200 осіб!

Шеф-кухар

from 02.2021 to now (3 years 2 months)
Mon Chef, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню, введення сезонного і святкового меню, проведення гастровечорів.
Організація та контроль роботи кухні. Складання та подача замовлення на постачання продуктів. Організація та контроль процесу використання обладнання та кухонного інвентарю , та використання продуктів. Дотримання правил прийому продуктів (відповідність замовленню, перевірка термінів придатності, якість, вага та ціни). Контроль процесу обробки продуктів згідно стандартів. Організація та контроль виробництва напівфабрикатів. Організація, контроль та безпосередньо участь в приготуванні страв згідно внутрішніх стандартів ( вигляд, час приготування, дотримання рецептури та якості страви). Робота з : чек листами, акти списання, акти пропрацьовок страв, акти харчування персоналу, акти переміщення продуктів ( кухня, бар). Проведення інвентаризації згідно графіку.

Су-шеф

from 10.2017 to 02.2021 (3 years 4 months)
Mon_Chef, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль роботи кухні. Складання та подача замовлення на постачання продуктів. Організація та контроль процесу використання обладнання та кухонного інвентарю , та використання продуктів. Дотримання правил прийому продуктів (відповідність замовленню, перевірка термінів придатності, якість, вага та ціни). Контроль процесу обробки продуктів згідно стандартів. Організація та контроль виробництва напівфабрикатів. Організація, контроль та безпосередньо участь в приготуванні страв згідно внутрішніх стандартів ( вигляд, час приготування, дотримання рецептури та якості страви). Робота з : чек листами, акти списання, акти пропрацьовок страв, акти харчування персоналу, акти переміщення продуктів ( кухня, бар). Проведення інвентаризації згідно графіку.

Kucharz

from 12.2016 to 05.2017 (5 months)
Kolibecka, Zakopane (Готельно-ресторанний бізнес)

Мангал

from 09.2016 to 12.2016 (3 months)
Голодний Микола, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного цеху, заготівельник

from 09.2015 to 09.2016 (1 year)
Кумпель 2, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни, кухар,

from 09.2014 to 09.2015 (1 year)
Паб"Гульвіса", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Львівська Комерційна Академія

Облік і аудит, Львів
Higher, from 2015 to 2019 (3 years 9 months)

ЛВПУ торгівлі та сфери послуг

Офіціант, бармен, кухар, Львів
Specialized secondary, from 2012 to 2015 (2 years 8 months)

Knowledge and skills

MS Word MS Excel Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer Opera Mozilla Firefox MS Access MS Outlook Google Chrome Gmail Google Google Docs Google Sheets TeamViewer

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — average

Additional information

Проходив стажування у ресторанах Mirali, а також Mamma Italia
Провів 30 гастроввечорів на різну тематику (Українська кухня, Кухні світу) , також спільні гастровечори з шеф кухарями України!
Комунікабельний, працюю на результат, наполегливий, ставлю за мету добитись поставленої цілі. Вихований, чесний, доброзичливий та відповідальний.
Захоплююся кулінарією, завжди розвиваюся і вивчаю нове.
Працюю з різними видами професійного, сучасного кухонного обладнання. Впевнений і цілеспрямований, прагну кар'єрного росту та розвитку у своїй професії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: