Юрій-Денис
Шеф-кухар (консалтинг)
- Employment:
- Part-time.
- Age:
- 26 years
- City:
- Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/3168751
Work experience
Шеф-кухар ( Консалтинг)
from 05.2023 to 08.2023
(3 months)
Савор, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Консалтинг ресторану на рахунок кейтерінгу , розробка меню на кейтерінг, навчання персоналу, фотосесія, приготування кейтерінгу до 200 осіб!
Шеф-кухар
from 02.2021 to now
(3 years 2 months)
Mon Chef, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню, введення сезонного і святкового меню, проведення гастровечорів.
Організація та контроль роботи кухні. Складання та подача замовлення на постачання продуктів. Організація та контроль процесу використання обладнання та кухонного інвентарю , та використання продуктів. Дотримання правил прийому продуктів (відповідність замовленню, перевірка термінів придатності, якість, вага та ціни). Контроль процесу обробки продуктів згідно стандартів. Організація та контроль виробництва напівфабрикатів. Організація, контроль та безпосередньо участь в приготуванні страв згідно внутрішніх стандартів ( вигляд, час приготування, дотримання рецептури та якості страви). Робота з : чек листами, акти списання, акти пропрацьовок страв, акти харчування персоналу, акти переміщення продуктів ( кухня, бар). Проведення інвентаризації згідно графіку.
Су-шеф
from 10.2017 to 02.2021
(3 years 4 months)
Mon_Chef, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та контроль роботи кухні. Складання та подача замовлення на постачання продуктів. Організація та контроль процесу використання обладнання та кухонного інвентарю , та використання продуктів. Дотримання правил прийому продуктів (відповідність замовленню, перевірка термінів придатності, якість, вага та ціни). Контроль процесу обробки продуктів згідно стандартів. Організація та контроль виробництва напівфабрикатів. Організація, контроль та безпосередньо участь в приготуванні страв згідно внутрішніх стандартів ( вигляд, час приготування, дотримання рецептури та якості страви). Робота з : чек листами, акти списання, акти пропрацьовок страв, акти харчування персоналу, акти переміщення продуктів ( кухня, бар). Проведення інвентаризації згідно графіку.
Kucharz
from 12.2016 to 05.2017
(5 months)
Kolibecka, Zakopane (Готельно-ресторанний бізнес)
Мангал
from 09.2016 to 12.2016
(3 months)
Голодний Микола, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар холодного цеху, заготівельник
from 09.2015 to 09.2016
(1 year)
Кумпель 2, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший зміни, кухар,
from 09.2014 to 09.2015
(1 year)
Паб"Гульвіса", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Львівська Комерційна Академія
Облік і аудит, Львів
Higher, from 2015 to 2019 (3 years 9 months)
ЛВПУ торгівлі та сфери послуг
Офіціант, бармен, кухар, Львів
Specialized secondary, from 2012 to 2015 (2 years 8 months)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — average
- Polish — average
Additional information
Проходив стажування у ресторанах Mirali, а також Mamma Italia
Провів 30 гастроввечорів на різну тематику (Українська кухня, Кухні світу) , також спільні гастровечори з шеф кухарями України!
Комунікабельний, працюю на результат, наполегливий, ставлю за мету добитись поставленої цілі. Вихований, чесний, доброзичливий та відповідальний.
Захоплююся кулінарією, завжди розвиваюся і вивчаю нове.
Працюю з різними видами професійного, сучасного кухонного обладнання. Впевнений і цілеспрямований, прагну кар'єрного росту та розвитку у своїй професії.
Similar candidates
Шеф-кухар, сушеф
Lviv, Ivano-Frankivsk
,
more 3 cities
Шеф-кухар, сушеф
30000 UAH, Lviv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 UAH, Lviv, Dnipro
,
more 6 cities
Шеф-повар грузинской кухни
Lviv, Vinnytsia
,
more 5 cities
Шеф-кухар
45000 UAH, Lviv, Odesa
,
more 3 cities