Resume from January 30, 2009

Андрей

Териториальный менеджер

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Rivne, Uzhhorod, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information






Добровольський
Андрій Вікторович

=======================================
м. Рівне , вул. 30 років Перемоги, буд. 31, [open contact info](look above in the "contact info" section)
тел. моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Народився 4 лютого 1982 р. в м. Сарни Рівненської області.
Не одружений. З 1997 року проживаю разом з батьками в м.Рівне. ОСВІТА В 2003 році закінчив Український державний університет водного господарства та природокористування і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки „ Менеджмент” та здобув кваліфікацію спеціаліст з менеджменту.
В 2006 році закінчив Український державний університет водного господарства та природокористування і отримав повну вищу освіту за спеціальністю „ Менеджмент організацій” та здобув кваліфікацію магістра з менеджменту.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ Трудову діяльність розпочав в липні 2001 року ПП Сімаков торговим агентом (молокопродукти).Займався пошуком клієнтів і їх наступним обслуговуванням; створенням бази даних по клієнтах.
З квітня 2002р – Торговий агент ТзОв фірми „Бриз-північ” , м. Рівне. Фірма „Бриз-північ” спеціалізується по продажу морозива та заморожених продуктів, ТМ „Ласка” „Сніговик ” „Волошкове поле”. Займався : фіксування наявності продукції в торговій точці, аналіз та формуванням замовлень; робота з VIP-клієнтами; організацією та проведенням промо-акцій; своєчасним забезпеченням торгових точок POSматеріалами; контролем вигідного розташування обладнання та продукції в торгових точках.
З березня 2003 р - територіальний менеджер ТзОв фірми „Бриз-північ” (Організація системи продажу). Регіон - м. Рівне, Рівненська область, частина Хмельницької і Житомирської та м.Ужгород
З 17 травня 2005 – територіальний представник Бріджтаун Фукс дистрибушен Україна Рівненська та Волинська область. Основні функції : Робота з дистрибуторами, Підбір та навчання ексклюзивної команди.
З 1 червня 2007 – директор ТОВ ВТП “НЕП” офіційний дистрибютор торгової марки “Наша ряба”. Відкриття представництва підбір персоналу оформлення необхідної документації дозвільні органи організація ефективної роботи представництва по Рівненській області.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ Маю права категорія В Власний автомобіль. Стаж водіння 8 років.Знання ПК: MS Windows, Word, Excel, Internet, 1С .
Мови: Українська (вільно), російська (вільно), англійська (початковий рівень).
Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, дисциплінований, неконфліктний, пунктуальний, здатний в короткі терміни набувати нових професійних навиків.

Similar candidates

All similar candidates