Resume from April 3, 2021 PRO

Вікторія

Менеджер по персоналу, по продажам

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Kherson

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер зі збуту

from 08.2017 to 01.2021 (3 years 5 months)
ТОВ «УкрФармінг», Херсон (Компанія є офіційним дистриб'ютором в Україні провідного світового виробника сільгосптехніки - CASE IH. Здійснює продаж с/г техніки, запасних частин, паливно-мастильними матеріалами, і іншими супутніми товарами.)

Організація та координація збутової діяльність відповідно до замовлень і укладених договорів,а також забезпечення постачання продукції у встановлений термін в повному обсязі. Організація проведення маркетингових досліджень з вивчення споживчого ринку і його перспектив, формування і розширення господарських зв'язків зі споживачами, проведення аналізу попиту покупців, ступеня задоволення потреб вимог і запитів клієнтів, що пропонуються, рівня конкурентоспроможності продукції на ринку шляхом вивчення і оцінювання потреб споживачів, моніторингу конкурентів. Забезпеченн своєчасного виконання обов'язків перед контрагентами. Укладання договорів на постачання запчастинами і узгодження умов постачання. Контроль стану запасів товарів на складах . Складання заявок, зведені відомості замовлень і асортиментні (номенклатурні) плани постачання.

Менеджер з продажу нерухомості

from 10.2016 to 07.2017 (9 months)
АН"Квадратный метр", Херсон (Комплекс різноманітних послуг, в тому числі з купівлі-продажу / оренді комерційної і житлової нерухомості, професійній оцінці вартості об'єктів нерухомого майна, а також повного юридичного супроводу угод.)

Продаж нерухомості компанії, проведення переглядів та показів квартир і приміщень комерційного призначення. Ведення переговорів,заповнення договорів купівлі продажу. Робота з існуючими клієнтами та залучення нових клієнтів. Веденя звітності, продаж супутніх послуг існуючим клієнтам. Підтримка клієнтського сервісу та постійне підвищення свого професіоналізму в області продажів.

Education

Херсонський національний технічний університетХерсонський національний технічний університет

Факультет міжнародних економічних відносин, управління та бізнесу; Спеціальність: Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності), Херсон
Higher, from 2015 to 2017 (1 year 4 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Впевнений користувач ПК, пакет програм MS Office (Word, Excel), 1 С:Підприємство.
Знання мов: російська та українська мови вільно, англійська - базовий.
Брала участь в суспільному житті вузу.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: