Resume from March 9, 2016

Олександр

Бізнес-тренер, 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Лигомина Олександр Анатолійович 11.09.1991 р.н.,повних 24 роки. Уродженець села Кременчук,Хмельницької області,Красилівського району .Закінчив Кременчуківську ЗОШ І-ІІІ ступенів у 2009 році.З вересня 2009 року навчався у Львівському державному університеті внутрішніх справ та закінчив його у червні 2014 року,Ступінь наукового звання бакалаврат,за спеціальністю юрист- правознавець.Проходив строкову службу у ВВ МВС України вч 3053,спеціальна патрульна рота,та присвоєнням військового звання старший солдат,демобілізувався у 2011 році.
З грудня 2012 року служив у ГУ МВС України в м.Києві у першому оперативному Полку міліції спеціального призначення ,на посаді інспектор ПС,спеціальне звання мол.,сержант міліції.
З 2014 року Батальйон ПС ГУ МВС України в місті Києві ,на посаді інспектор ПС,сержант міліції.
З червня 2015 року було присвоєнне перше офіцерське звання,молодший лейтенант міліції, особисто міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим з вітальною листівкою від нього.Також подяка від міністра внутрішніх справ Захарченка,за сумліненне виконня службових обов’язків.
Маю спортивні досягнення перший дорослий розряд з дзюдо.
З вересня 2015 року написав рапорт на звільнення за власним бажанням у зв’язку з низькою зарабітньою платнею,та небажанням працювати у системі МВС.
З грудня 2015 року працював у Китайському ресторанні (Дю Лонг) на посаді директора з управління та персоналу.
Під час роботи в системі МВС та ресторанні до дисциплінарних стягнень не претягувався.
Контактний тел..
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: