Resume from January 28, 2024 PRO

Руслана

Бухгалтер головний (єдиний)

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City of residence:
Chernihiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 07.2019 to 09.2021 (2 years 2 months)
ТОВ "ТІР ПАРК", Чернігів (послуги (СТО))

Підготовка та здавання звітності до контролюючих органів ( 2 підприємства на загальній системі оподаткування та 2 ФОП єдиний податок 2 група), ведення кадрового обліку, нарахування заробітної плати, реєстрація ПН/РК, розблокування ПН, планування ПДВ, облік основних засобів, МНМА, контроль над дотриманням порядку оформлення та подання до обліку первинних документів, контроль взаєморозрахунків з постачальниками, покупцями, звіряння з контрагентами (акти звіряння), облік в ЗЕД (імпорт), операції з валютою.

Головний бухгалтер

from 03.2018 to 06.2019 (1 year 3 months)
ТОВ "Чернігівська картонажна фабрика", Чернігів (виробництво)

Підготовка та здавання звітності до контролюючих органів (підприємство на загальній системі оподаткування), нарахування заробітної плати, реєстрація ПН/РК, облік ПДВ, облік основних засобів, МНМА, контроль над дотриманням порядку оформлення та подання до обліку первинних документів, контроль за веденням касових операцій, облік в ЗЕД (імпорт), облік палива.

Бухгалтер единий

from 03.2012 to 04.2019 (7 years 1 month)
ТОВ ''ДС ГПУП СЕРВІС'', Чернігів (Охоронна діятельність)

Самостійне ведення бухгалтерського та податкового обліку. Знання кадрового діловодства. Складання податкової, фінансової звітності, а також звітів до пенсійного фонду. Маю досвід роботи на підприємстві з організацією роботи вахтовим методом. Облік ПДВ.

Главный бухгалтер

from 03.2004 to now (20 years 2 months)
ТОВ ''Брас-плюс'', Чернігів (Надання в оренду власного нерухомого майна)

Самостійне ведення податкового та бухгалтерського обліку всіх ділянок (облік основних засобів, МНМА, матеріалів, облік касових операцій, проведення платежів у системі клієнт-банк, облік розрахунків з підзвітними особами, облік взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями, нарахування заробітної плати та ін.) первинних бухгалтерських документів. Ведення кадрової документації. Складання податкової, фінансової звітності, а також звітів до Фонду соціального страхування.

Бухгалтер единий

from 05.2003 to 03.2004 (10 months)
ТОВ ''Карина'', Чернігів (Виробництво трикотажних виробів)

Самостійне ведення бухгалтерського і податкового обліку. Складання податкової, фінансової звітності, а також звітів до пенсійного фонду та ін. Фонди соціального страхування.

Education

Черниговский Институт экономики и управления

Учет и аудит, Чернигов
Higher, from 1998 to 2003 (4 years 9 months)

Получила диплом специалиста.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word 1С УТП Альфа-Авто Арт-Звіт, М.Е.DOC, Соната, електрон. кабінет платн. податк.ДФС

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: