Resume from March 5, 2009

Михайлов

Фельдшер скорой помощи

Employment:
Part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Zhytomyr
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

фельдшер

from 08.2004 to now (19 years 10 months)
Малинское МРТМО, Малин (Скороаб помощь)

Education

Первый киевский медицинский коледж

"Лікувальна справа", фельдшер, Киев
Unfinished higher, from 2000 to 2004 (3 years 6 months)

Additional information

Добрий день!
Мене звати Михайлов Максим Володимирович. Мені 24 роки. Одружений. Дітей не маю. В 2004 році закінчив Перший київський медичний коледж, відділення «лікувальна справа». Маю диплом фельдшера. Освіта – незакінчена вища.
З 2004 року працюю фельдшером виїзної бригади швидкої медичної допомоги в складі фельдшерської бригади. На цій посаді я працюю досі. Стаж 4,5 роки.
В 2007 році пройшов курси «Програма з первинної реанімації новонароджених» на базі Житомирського регіонального учбово-методичного центру з первинної реанімації новонароджених при Управлінні ОЗ Житомирської ОДА.
В2005 році проходив курси підвищення кваліфікації, але через малий стаж роботи не проходив атестацію.
Володію навичками в/м, в/в та в/в краплинних введень, постановки в/в катетера. Маю навички допомоги при пологах. Не одноразово приймав участь в наданні допомоги при ДТП, утопленні.
В роботі вмію спілкуватись з пацієнтами в позитивному тоні, зберігаю рівновагу в напружених ситуаціях, вміло спілкуюсь з персоналом лікарні. Зберігаю правила етики і деонтології. Я – не конфліктна особа.
Легко працюю з ПК. Досконало розмовляю і російською, і українською мовами. Перевагу віддаю українській. Англійською мовою, нажаль, не володію. Але при необхідності готовий вивчати. Шкідливих звичок не маю.
Щиро сподіваюсь, що моя кандидатура вас зацікавить. При необхідності я надам додаткову інформацію, яка буде необхідна. Я готовий працювати на посаді фельдшера, або на посаді медичної сестри стаціонару.
З повагою Михайлов Максим!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: