Resume from May 24, 2016

Игор

Приемщик, 3 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Okhtyrka

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Полтавский Национальный Технический Университет им Ю.Кондратюка

Фінансово-Економічний Факультет, Фінанси, банківська справа та страхування, Полтава
Unfinished higher, from 2010 to 2013 (2 years 10 months)

Навчання студентів на факультеті здійснюється із застосуванням інноваційних методів, сучасних технічних засобів та програмних продуктів. Тренінги, ділові ігри, тематичні конкурси і турніри, участь у наукових форумах за межами університету сприяють зміцненню професійних знань студентів.

Випускники факультету гідно підтримують імідж університету, використовуючи набуті знання під час професійної діяльності на підприємствах реального сектора економіки, фінансових органах державного управління, у банках, страхових, лізингових та маркетингових компаніях, кредитних спілках, інвестиційних фондах.

На фінансово-економічному факультеті працюють високоосвічені фахівці: понад 85 відсотків викладачів мають наукові ступені та значний практичний досвід роботи. Професорсько-викладацький склад факультету – це колектив однодумців, який приділяє велике значення питанням підготовки фахівців для виробничої, фінансово-банківської сфери, формуванню національних орієнтирів розвитку реального та фінансового секторів економіки та вивченню і адаптації світового досвіду у даних галузях.

Накопичений досвід, високий професіоналізм викладачів і співробітників, динаміка розвитку, реальна внутрішня і міжнародна конкурентоспроможність випускників дозволили факультету стати провідним центром підготовки національних кадрів у сфері економіки, фінансів, банківської справи, маркетингу та міжнародного бізнесу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: