Resume from March 18, 2021 PRO

Ірина

Менеджер з логістики, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Rokytne (Kyiv Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Консультант - стиліст

from 09.2018 to 07.2019 (10 months)
ФОП Гродзицький Артур Васильович (ЦУМ), Київ (Сфера торгівлі та послуг)

Компетентне ввічливе обслуговування відвідувачів в торговому залі. Надання грамотних консультацій з будь-яких питань, що стосуються продукції та здійснення покупки. Створення комфортних умов для вибору товару. Підготовка товару: розпакування, перевірка кількості продукції, відповідність найменуванням, огляд на наявність пошкодження, маркування. Підготовка до роботи торгового залу: контроль наявності товару і цінників на ньому, розміщення товару відповідно товарними групами, принципам мерчандайзингу, підтримання чистоти в залі.Проведення інвентаризації.

Адміністратор торгового залу

from 08.2017 to 08.2018 (1 year)
ФОП Катющенко Олег Миколайович, Киев (Авторський магазин одягу Інни Катющенко.Couture de Fleur використовує в своїх колекціях тільки натуральні тканини преміальної якості. Це український бренд відрізняється серед інших марок своєю унікальністю завдяки тонкому поєднанню мистецтва та моди.)

Робота з постачальниками, торговими представниками;організаторські здібності;управління товарними запасами і асортиментом;користувач ПК та офісних програм; робота в програмі 1С; досвід ведення касових, прибутково-видаткових документів;навички спілкування з клієнтами;вміння працювати в команді та індивідуально;

Продавець непродовольчих товарів

from 10.2016 to 03.2017 (5 months)
ТРЦ Атмосфера, Київ (Торгова галерея Преміум класа .Магазин Rivoli de Luxe - швейцарських годинників , окулярів і аксесуарів.)

Продавець непродовольчих товарів відділу " Деко "

from 07.2016 to 07.2016 (less than a month)
ТОВ " Епіцентр К ", Київ (Галузь -роздрібна торгівля.ТОВ «Епіцентр К» має статус національної мережі будівельно-господарських гіпермаркетів та займає провідні позиції в основних сегментах будівельного ринку, надаючи товари та послуги на території усієї України.)

Касир- оператор

from 08.2012 to 04.2016 (3 years 8 months)
ПІК ААЗ Трейдінг-КО,ФОП Ковбас С.Г., Київ (Надає послуги на ринку вантажних і пасажирських перевезень по всій території України, а з недавнього часу також надає послуги доставки кореспонденції по всьому світу.)

Здійснювала операції, пов’язані з прийманням та виданням готівкових грошових коштів через касу підприємства.Несла матеріальну відповідальність.

Education

Білоцерківський національний аграрний університет

Біолого-технологічний,технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Біла Церква
Higher, from 2007 to 2012 (4 years 8 months)

Additional information

Здатна швидко навчатися новим видам діяльності.Якості / інтереси:
компетентність, відповідальність, аналітичні здібності, креативність, комунікабельність, охайність, висока здатність до навчання,без шкідливих звичок. Надаю перевагу активному відпочинку на природі, кіно, художній літературі. Вік - 30 років.
Сімейний стан – не одружена, дітей немає.
Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії "В","С1",С.


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: