Resume from April 20, 2007

Алексей

Страхование

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Национальный транспортный университет

Инженер-строитель, Киев
Higher, from 1992 to 1997 (4 years 8 months)

Additional information

м. Київ , бул. Л. Українки, 29, кв. 5 тел. 286-59–11, 572-64-59,
[open contact info](look above in the "contact info" section)



Климчук
Олексій Миколайович
1975 р.н., громадянин України
Освіта вища, інженер — будівельник, закінчив Український транспортний університет (1992-1997)


Працював :
Жовтень 2005 р.- до цього часу - начальник відділу страхування майна, будівельних та ремонтних робіт ЗАТ "Магістральполіс" ( у звязку з реорганізацією структури); розробка нових страхових продуктів за запитами клієнтів, правил страхування, проведення пошуку та переговорів з постійними та потенційними клієнтами, укладення договорів страхування, контроль діяльності відділу та агентів.

липень 2004 р. – жовтень 2005 р. - начальник Департаменту страхування майна, будівельно-монтажних та ремонтних робіт ЗАТ «Магістральполіс»; розробка нових страхових продуктів, правил страхування, проведення пошуку та переговорів з потенційними клієнтами, укладення договорів страхування, аналіз діяльності департаменту, контроль агентської мережі.

липень 2003 р. - липень 2004 р. – начальник відділу страхування будівельних та ремонтних робіт ЗАТ «Магістральполіс» ; проведення пошуку та переговорів з потенційними клієнтами, укладення договорів страхування, аналіз діяльності відділу, робота з агентами.

квітень 2002 – липень 2003 рр. провідний спеціаліст Департаменту страхування майна, будівельно-монтажних та ремонтних робіт ЗАТ «Магістральполіс» ; підготовка та оформлення комплекту документів для укладання договорів страхування, контроль оплати, робота з агентами

квітень 2001 – квітень 2002 рр. провідний інженер виробничо-технічного відділу Управління автодоріг № 9; аналіз та контроль фінансово-господарської діяльності підвідомчих організацій, аналіз технічних і проектних рішень, контроль виконання будівельно-монтажних робіт, аналіз діяльності підрядних організацій.


грудень 2000 – квітень 2001 рр. інженер в Транспортній Академії України; розробка робочих проектів від польових досліджень до здачі замовнику.
1997 - 2000 рр. аспірантура Українського транспортного
університету; участь в учбовому процесі та методичне обслуговування навчальних груп.
червень 1997 - грудень 1997 рр. інженер відділу міжнародних перевезень в СП "Основа - Солсіф"; доставка механізмів та обладнання на будівельний майданчик, робота з ними, контроль діяльності операторів.
1995 - 1997 рр. технік в науково – виробничій фірмі "Мостбудсервіс"; геодезична зйомка та польові роботи, технічні розрахунки, креслення.
Володію компютером на рівні користувача (Word, Ехсе1, Windows), маю досвід співпраці з невеликим колективом у сфері організації учбового процесу, керівництво агентською мережею, розробка та впровадження нових страхових продуктів, робота з клієнтами, заключення та супроводження договорів, аналіз діяльності підрозділів, взаємодія з підвідомчими структурами і контроль над їх діяльністю.
Особисті якості : працелюб, легко навчаюсь та засвоюю нове, спрямовую зусилля, щоб дістатися суті процесу, намагаюся виконати роботу з мінімальним витрачанням часу та енергії без втрати якості .

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city