Resume from March 17, 2022 PRO

Олександр

Директор категорії "Свіжі продукти", 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник виробництва

from 12.2019 to 08.2021 (1 year 8 months)
ТОВ НВП "Промвок", Дніпро (Забій і переробка м'яса)

Управління виробничими цехами

- Контроль роботи цехів обвалки, розробка та впровадження заходів по оптимізації процесів.
- Розробка і ведення технологічної документації;
- Контроль і аналітика, руху сировини і компонентів товарно-складських запасів
Денних питань;
Контроль за дотриманням санітарного стану цехів;
Контроль за виконанням технологічних процесів;
досягнення:
Збільшення обсягу виробленої продукції в натуральних показниках, оптимізація процесів.
Високий рівень рентабельності у виробництві.
Виконання планових і бюджетних показників.

Керівник цехів обвалки

from 09.2016 to 06.2019 (2 years 9 months)
ТОВ МФ Джаз, Дніпро (Забій і переробка м'яса)

Управління виробничими цехами

- Контроль роботи цехів обвалки, розробка та впровадження заходів по оптимізації процесів.
- Розробка і ведення технологічної документації;
- Контроль і аналітика, руху сировини і компонентів товарно-складських запасів;
-Контроль за дотриманням санітарного стану цехів;
-Контроль за виконанням технологічних процесів;
досягнення:
-Збільшення обсягу виробленої продукції в натуральних показниках, оптимізація процесів.
-Високий рівень рентабельності у виробництві.
-Виконання планових і бюджетних показників.

Заступник директора департаменту виробництва, відділ м'яса і м'ясопродуктів.

from 12.2012 to 06.2016 (3 years 6 months)
г. Днепропетровск ТОВ «Омега» пр. Олександра Поля 104 а. Сеть супермаркетов «Варус»., Дніпро (Днепропетровск) (Роздрібна торгівля, мережа супермаркетів "Варус")

- Управління категорією м'ясо-м'ясопродукти мережі с. м. «Варус».
- Розвиток групи: стратегічне і оперативне планування, відкриття нових магазинів формату
- Контроль роботи відділів, розробка та впровадження заходів по оптимізації процесів.
- Розробка і впровадження програм навчання для персоналу;
- Розробка асортиментної матриці і планограмм згідно, форматів торгових майданчиків;
- Розробка і ведення технологічної документації;
- Пошук постачальників, проведення переговорів і укладання контрактів на постачання сировини для виробничих цехів;
- Контроль проведення тендерів із закупівлі сировини;
- Контроль і аналітика продажів, руху сировини і компонентів товарно-складських запасів, ціноутворення;
- Розробка і планування акційних заходів;
- Формування бюджету категорії на планований період
- Рішення адміністративних і господарських питань;
досягнення:
Збільшення продажів у натуральних показниках, розширення роздрібної мережі, оптимізація процесів.
Висновок групи на високий рівень рентабельності.
Розширення лінійки напівфабрикатів швидкого приготування.
Виконання планових і бюджетних показників.

Education

ХИСП

Єкономіческій факультет, Економіка підприємств, Фінанси., Дніпро (Дніпропетровськ)
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Базова вища освіта відповідно напрямком підготовки 0501 «Економіка підприємств"
1296 академічних годин сответствии до навчального плану підготовки.

Additional information

Відмінне знання технологій і організації продажів, психології продажів.
Досвід безпосереднього керівництва колективом в 200 чоловік. Уміння організувати роботу підприємства з «нуля», досягти поставлених завдань, завжди справляюся з дорученнями різної складності.
Маю великий творчий потенціал.
Зацікавлений у розвитку і кар'єрному зростанні, навчання і тренінгах.
Готовий до переїзду і відрядження
Шкідливих звичок немає.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: