Resume from September 20, 2017

Ольга

Економіст, фінансист, 7 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний економіст відділу обліку та супроводження кредитів

from 09.2009 to now (14 years 8 months)
ПАТ "Укрсоцбанк", Хмельницкий (Фінанси, банки, страхування)

У вересні 2009 року прийнята на посаду економіста 1 категорії відділу супроводження активних операцій бек-офісу бізнесів. В квітні 2012 року переведена на посаду провідного економіста, а з жовтня 2013 року займаю посаду головного економіста. Виконувала обов'язки лідера блоку.
В обов'язки входить перевірка проектів кредитних договорів на відповідність прийнятому рішенню, перевірка наявності всіх умов для проведення кредитної операції по підписаним угодам фіз.та юр.осіб. Заведення кредитної операції в ПЗ банку. Працюю з менеджерами та начальниками відділень безпосередньо по кредитній операції (видача кредиту, реструктуризація, конвертація). Аналізую кредит після його видачі.
Займаюся веденням нормативної бази відділу та навчаю нових співробітників на предмет роботи в системі банку та проведення кредитної операції.

Фахівець відділу супроводження кредитів

from 05.2008 to 07.2009 (1 year 2 months)
АКІБ «УкрСиббанк», Хмельницкий (Фінанси, банки, страхування)

Травень 2008 - липень 2008р. працювала на посаді консультант фінансовий: залучення клієнтів на обслуговування; збір контактної інформації зацікавлених клієнтів та формування бази контактів на основі отриманих даних; видача карток клієнтам згідно заключених зарплатних проектів
Липень 2008р. - липень 2009р. - фахівець відділу супроводження кредитів: супроводження кредитного портфелю індивідуального бізнесу; робота з простроченою заборгованістю за кредитами; консультування фінансових консультантів щодо діючих продуктів, акцій.

Education

ПВНЗ «Хмельницький інститут економіки і підприємництва»

Фінанси, Хмельницкий
Higher, from 2004 to 2010 (5 years 4 months)

диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Фінанси»

Additional education and certificates

курси при Державному комітеті статистики України за спеціальністю

2003 – 2004рр

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Користувач ПК MS Outlook Internet Explorer Email FlexCube ProFIX Сильний та досвідчений працівник

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — advanced

Additional information

Прагну досягти високого професійного рівня, здобувати нові знання, здобувати новий досвід та розвиватися, знайомитися з новими людьми та колективами. Готова до змін та перекваліфікації.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: