Resume from September 29, 2016

Надія

Гідротехнік-дослідник

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Kyiv, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

НУВГП

Гідротехніка, Ровно
Higher, from 2011 to 2016 (4 years 9 months)

Моя спеціальність дозволяє:
Проектування об’єктів гідротехнічного будівництва. Приймати участь в розробці проектної, кошторисної і робочої технічної документації, виконувати та аналізувати спеціальні гідравлічні розрахунки гідротехнічних споруд; виконувати моделювання складних гідротехнічних, водогосподарських і природоохоронних об'єктів.
Організацію та управління будівництвом будівель та споруд. Підтримувати організацію роботи окремих ланок монтажних і спеціальних робіт з будівництва гідротехнічних споруд; керувати проведенням вишукувальних, геодезичних робіт, формувати виробничу базу виробництва; організовувати інженерне забезпечення будівництва; управляти будівництвом, аналізувати і коригувати технологічні процеси щодо створення інженерних об’єктів гідротехнічного, водогосподарського та природоохоронного призначення.
Організацію експлуатації гідротехнічних споруд: аналізувати виробничу ситуацію щодо виконання норм і правил безпеки праці; виправляти дії персоналу і режими роботи обладнання у разі порушень таких норм і правил; розробляти і впроваджувати організаційні заходи з удосконалення структури технічних експлуатаційних служб, процесу експлуатації гідротехнічних споруд.
Організацію ремонту та обслуговування гідротехнічних споруд: розробляти і впроваджувати технічні та організаційні заходи з удосконалення процесу обслуговування та ремонту.
Та багато чого іншого, що пов'язано з будівництвом.

Knowledge and skills

AutoCAD MS Excel MS Word MS Office

Additional information

Моя мета:
Прагнення отримати перший реальний досвід роботи в сфері будівництва по завершенні університету і здобути навички проектування.

Мета:
Прагнення отримати перший реальний досвід роботи в сфері будівництва по завершенні університету і здобути навички проектування.

-Вік 22 роки;
-Володіння програмами MS Office (Word, Exсel, Power Point),AutoCAD на рівні користувача;
-Присутні здібності до проведення різноманітних розрахунків та дослідницьких робіт;
-Комунікабельна, наполеглива, впевнена в собі, відповідальна, пунктуальна, працюю на результат.

Дуже подобається працювати з програмою AutoCAD, оскільки полюбляю креслити. Також подобається виконувати розрахунки.

По життю майже завжди стараюся досягати поставленої цілі, в чому мені допомагає мій наполегливий характер. На даний час основна ціль - знайти роботу пов'язану з будівництвом, яка б приносила мені досвід і задоволення, а також хорошу заробітну плату.

У НУВГП я виконувала дипломний проект на тему: «Розробка комплексу природоохоронних заходів на засадах водогосподарсько-екологічної оцінки річки Горинь». Диплом містив 10 розділів і 10 ватманів креслення.


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: