Resume from March 24, 2024

Лариса

Воспитатель, методист, заведующий, 25 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
56 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional education and certificates

Росток

2021

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Slovak — beginner

Additional information

Чернушенко Лариса Йосипівна
Контактна інформація: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Мета: Отримати стабільну, добре оплачувану роботу вчителя англійської мови в початкових класах, щоб мати можливість реалізувати свій педагогічний досвід практичної роботи з учнями для всебічного розвитку дитини. Також підготовка дітей до школи з англійської мови та математики, української мови та читання, додаткова робота з учнями у другій половині дня.
Освіта: дві вищих освіти.
Спеціальність: вчитель початкових класів та англійської мови.
Навчальний заклад: Київський державний педагогічний університет ім. М. А. Драгоманова (початкові класи) та Київський педагогічний університет ім. Б. Грінченка (англійська мова).
Трудовий стаж за спеціальністю: 33 рік.
Ключова інформація: Я професійний педагог вищої категорії і великим досвідом роботи з дітьми на уроках та в позашкільний час. Досконало володію методикою навчання та виховання дошкільнят, молодших школярів та школярів середньої школи, яким викладала уроки іноземної мови. Володію формами, методами і прийомами роботи з дітьми. Маю різного роду нагороди, подяки за участь в різних конкурсах, проведенню заходів у позашкільний час.
Досвід роботи: з 1987р. по 2021р. СЗШ м. Києва та Київська дитяча академія мистецтв.
У навчальному процесі зарекомендувала себе як досвідчений, грамотний педагог. Працюючи над проблемою " Навчання через розвиток творчих здібностей дітей" створила цілу систему роботи над розвитком позитивних нахилів, здібностей, творчого мислення дитини, над формуванням уміння працювати колективно і самостійно, доводити розпочату роботу до кінця, отримувати задоволення від своєї роботи. В навчальному процесі використовувала інтерактивні технологіі навчання та виховання. Успішно справлялася з обов'язками класовода.
Особисті риси: Комунікабельна, відповідальна, творча, ініціативна, самокритична, уміння знайти підхід до кожної дитини. Можна відзначити також постійне і невгамовне бажання вчитися і удосконалюватися.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: