Resume from March 29, 2024 PRO

Микола

Кошторисник, інженер технічного відділу

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Zhmerynka
Ready to work:
Khmelnytskyi, Odesa, Remote, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кошторисник

from 10.2020 to 12.2021 (1 year 2 months)
ТОВ "8H Q Z ABSOLUT ООО", Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Посадові обов'язки: - складання і перевірка кошторисної документації на виконання ремонтно-будівельних, загальнобудівельних, сантехнічних, електромонтажних, благоустрій та озеленення, дорожніх робіт (в т.ч. і інвесторської), складання і контроль за підписанням актів виконаних робіт (Ф-2) і довідок (КБ-3) про вартість виконаних робіт за договорами підряду, узгодження кошторисної документації з замовником, перевірка кошторисної документації субпідрядника, підготовка документації по списанню матеріалів. Співпраця з бухгалтерією. Робота з проектною документацією, читання креслень. Підрахунок обсягів. Облік і списання матеріальних цінностей, заявки, накопичувальні відомості обсягів виконаних робіт. Ведення архіву документів.

Кошторисник

from 01.2019 to now (5 years 3 months)
ТОВ "Консалтинг-Зембудпроект", Хмельницький (виготовлення проектно-коштрисної документації)

Розроблення розділу кошторисної документації до ПКД.

Кошторисник

from 07.2018 to 03.2019 (8 months)
ТОВ "Добробут-Проект", Хмельницький (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Розроблення розділу кошторисної документації до ПКД.

Інженер технічного відділу

from 04.2007 to 11.2018 (11 years 7 months)
Жмеринське Будівельно-монтажне експлуатаційне управління ПЗЗ, Жмеринка (Будівництво та експлуатація будівель та споруд, поточний та капітальний ремонти)

Посадові обов'язки: - складання і перевірка кошторисної документації на виконання ремонтно-будівельних, загальнобудівельних, сантехнічних, електромонтажних, благоустрій та озеленення, складання і контроль за підписанням актів виконаних робіт (Ф-2) і довідок (КБ-3) про вартість виконаних робіт за договорами підряду. Робота з проектною документацією, читання креслень. Підрахунок обсягів. Облік і списання матеріальних цінностей, заявки, накопичувальні відомості обсягів виконаних робіт. Ведення архіву документів.

Education

КНУБіА

Містобудування, Київ
Higher, from 2007 to 2010 (3 years)

Вінницький транспортний коледж

Будівництво і експлуатація будівель та споруд, Вінниця
Specialized secondary, from 2003 to 2007 (4 years)

Knowledge and skills

АВК MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet ІВК MS Outlook MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera CorelDRAW Outlook Express Mozilla Firefox MS Access Google Chrome Графічні редактори Аміго MS Office Picture Manager WordPad Express Веб-браузери

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

References

Підлісний Валентин Миколайович

Підлісний Валентин Миколайович

Директор, ТОВ "Консалтинг-Зембудпроект"

Contact details are hidden

Additional information

Особисті якості: цілеспрямований, комунікабельний, налаштований на результат, відповідальний. Маю досвід роботи на керівних посадах, володію організаторськими здібностями. Знаходжу спільну мову з людьми різного віку і соціальних груп, уважний, виконавчий, вмію зберігати комерційні таємниці.
Володію комп'ютером на рівні впевненого користувача (Word, Excel, Internet explorer, АВК-3, АВК-5, ІВК, AutoCad, ArchiCAD), вмію користуватися різними видами оргтехніки. Маю сертифікат інженера проектувальника в частині кошторисної документації. Можу прорахувати бюджет будівництва починаючи з дозвільної документації та закінчуючи придбанням ножиць та стрічки для відкриття об'єкту.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: