Resume from May 6, 2021

Ярослав

Адвокат, юрист

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Штундер Ярослав Григорович

Тел.[open contact info](look above in the "contact info" section).
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
МЕТА:
Працювати у стабільній компанії з перспективою кар’єрного росту, досягнення вищого рівня кваліфікації, самореалізації .

ОСОБИСТІ ДАНІ:
Дата народження: 21.10.1988р.
Сімейний стан: не одружений, дітей не маю.

ДОСВІД РОБОТИ:
З 01.09.2010 р. по 26.04.2011 р. працював на посаді головного спеціаліста у відділі нарахування пенсій в головне управління пенсійного фонду України в Київській області.
З 01.05.2011 р. працюю юристом в адвокатській компанії «Бірк і партнер».
Маю посвідчення адвоката.

Обов’язки: В основні обов'язки входять підготовка позовних заяв, представництво інтересів клієнтів в суді, досудове врегулювання питань, підготовка договірної документації, укладення договорів, надання відповіді на запити державних органів. Складання скарг, заяв, договорів, інших документів правового характеру. Надання консультацій і роз'яснень з юридичних питань, усних і письмових довідок. Юридична експертиза документів

ОСВІТА:
2005 - 2010 рр. – Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Спеціаліст права. Юридичний факультет/Кафедра цивільного та трудового права

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Відповідальний, цілеспрямований, дисциплінований. Легко знаходжу спільну мову з людьми. Своїми основними якостями вважаю: чесність, порядність, організованість та здатність до самонавчання, легко навчаюсь новій справі, швидко адаптуюсь до нових умов та методів роботи, є здібності і бажання до самоосвіти та підвищення кваліфікації, маю досвід командної роботи, комунікабельний, працьовитий, високоорганізований, пунктуальний, до роботи ставлюся сумлінно. Характер – спокійний, врівноважений, але свої погляди можу відстоювати активно і аргументовано.


ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ:
Володію російською та українською мовами вільно, німецькою з словником.
Володію офісною технікою, комп`ютерними програмами: Microsoft, Office, Internet, законодавчими базами (Liga, Rada та ін.)

ЗАХОПЛЕННЯ:
спорт, подорожі,рибалка

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: