Resume from May 22, 2024 PRO

Антоніна

Бухгалтер

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 05.2021 to now (3 years)
ТОВ "Кельменці Агро", Кельменці (Сільське господарство, агробізнес)

Організація роботи бухгалтерської служби і контроль відображення на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій. Контроль взаєморозрахунків, дебіторської, кредиторської заборгованості. Ведення обліку валютних операцій. Складання та надання фінансової та податкової звітності до органів статистики та ДПС. Формування об'єднаного звіту.

Головний бухгалтер

from 01.2018 to 03.2021 (3 years 2 months)
ТОВ "Грінхарвест", Вінниця (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Проведення банківських операцій у Клієнт - банку. Нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних, розрахунок резерву відпусток. Відкриття рахунків, оформлення кредиту, внесення змін до статутних документів. Ведення юридичної особи та ФОП 3-тя група з ПДВ. Нарахування та сплата податків. Облік операцій з ПДВ (зобов'язання / кредит). Звітність.

Головний бухгалтер

from 11.2016 to 12.2017 (1 year 1 month)
Фермерське господарство "Бондарук", Вінниця (Сільське господарство, агробізнес)

Відновлення бухгалтерського обліку в організації. Ведення юридичної особи та ФОП 2 група. Відображення повного руху ТМЦ: приймання, оформлення, обробка та ведення документів. Облік ПММ. Нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних. Проведення банківських операцій у Клієнт - банку. Взаєморозрахунки з постачальниками та замовниками, звірка з контрагентами. Звітність.

Головний бухгалтер

from 11.2014 to 11.2016 (2 years)
СТОВ "Агрофірма Вахнівка" , група компаній Ukrlandfarming PLC, Вінниця (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення законності, своєчасності та правильності оформлення документів, складання економічно обгрунтованих звітних калькуляцій собівартості продукції, робіт (послуг), що виконуються, розрахунки із заробітної плати, банківські операції, правильне нарахування та своєчасне перерахування податків та зборів. Бюджетування, складання фінансових прогнозів на майбутні періоди, контроль за виконанням бюджету. Податкове планування.

Головний бухгалтер

from 02.2014 to 02.2015 (1 year)
ТОВ "Вінфорест", Вінниця (Лісова промисловість, лісообробка)

Організація та постановка бухгалтерського обліку з початку діяльності підприємства. ЗЕД (експорт пиломатеріалів, ГТД, валютний контроль). Відкриття зарплатного проекту. Ведення обліку валютних операцій.

Бухгалтер

from 10.2012 to 02.2014 (1 year 4 months)
ТОВ фірма "Поділля", Хмільник (Сільське господарство, агробізнес)

Складський облік, списання матеріалів, облік ПММ. Облік операцій пов'язаних з рухом основних засобів, нематеріальних активів. Облік взаєморозрахунків з контрагентами , дебіторська , кредиторська заборгованості. Проведення інвентаризацій.Ввела зручну систему зберігання архівних документів.

Education

Житомирський державний агроекологічний університет

Облік та аудит, Житомир
Higher, from 2003 to 2008 (5 years 1 month)

МАГІСТР З ОБЛІКУ ТА АУДИТУ

Вінницький м'ясо-молочний технікум

Бухгалтерський облік, Вінниця
Specialized secondary, from 1991 to 1993 (1 year 8 months)

БУХГАЛТЕР

Additional education and certificates

Фінансова академія Актив

Курс IPFM: "МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ" (2020 р)

Knowledge and skills

M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія Діловодство, ведення кадрового обліку Введення обліку ПДВ, реєстрація податкових накладних у ЄРПН Нарахування та виплата заробітної плати, звітність по зарплаті Реєстрація ФОП Облік операцій зовнішньоекономічної діяльності Контроль первинних документів (вхідних та вихідних) Проведення касових операцій Постановка податкового обліку Розблокування податкових накладних Постановка бухгалтерського обліку Оптимізація обліку

Language proficiencies

French — beginner

Additional information

За час роботи на бухгалтерських посадах (в т. ч. головного бухгалтера - більше 10 років) маю досвід в бухгалтерському обліку оптової та роздрібної торгівлі, виробництва, громадського харчування, послуг, сільськогосподарського виробництва.
Можу вести бухгалтерський, податковий і фінансовий облік ФОП і юридичних осіб з різними системами оподаткування від складання первинних документів до подання повного пакета звітності в контролюючі органи.
Постійно відслідковую та аналізую зміни в бухгалтерському та податковому законодавстві України.
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, уміння виконувати декілька задач одночасно, слухати співрозмовника.
Досягнення: отримала диплом IPFM - МСФО ,пройшла підготовку по програмі IPFM міжнародні стандарти фінансової звітності та успішно здала екзамен.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: