Resume from April 20, 2024 PRO

Світлана

Архіваріус, адміністратор офісу, діловод, рерайтер, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
58 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор офісу, секретар

from 10.2020 to now (3 years 7 months)
ТОВ "Дайвер лтд", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Работа у відділі документообороту компанії - ведення документації в паперовому і в електронному вигляді; прийом вхідних дзвінків, а також їх обробка (внесення інформації в базу даних); робота з постійними клієнтами; складання бази нових потенційних клієнтів, пошук в інтернеті, систематизація даних у таблицях Ексель; зустріч замовників в офісі; прийом та регістрація відправлень, надсилання і відстежування документації, забезпечення життєдіяльності офісу, складання звітів.

Адміністратор

from 11.2019 to 10.2020 (11 months)
Агенство нерухомості "Навігатор", Київ (Нерухомість)

Прийом вхідних дзвінків, а також їх обробка (внесення інформації в базу даних); консультування клієнтів по послугах компаніїї; ведення бази клієнтів; організація зустрічі клієнтів; забезпечення життєдіяльності офісу.

Архіваріус

from 02.2019 to 11.2019 (9 months)
ТОВ "Файна готівка", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи архіву та документообігу в електронному та паперовому вигляді. Прийом і внесення в архів вхідної документації. Видача в тимчасове користування архівної документації або її копій. Підготовка звітності по документообороту в архіві.
Отримані знання нормативних актів, положень, інструкцій з ведення архівної справи. Затверджен досвід роботи з ПК на професійному рівні (Word, Excel, Internet, e-mail), навички роботи з офісною технікою. Опрацювання великих обсягів інформації.

Архіваріус

from 12.2017 to 02.2019 (1 year 2 months)
ООО «Глобал Кредит», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи архіву та документообігу в електронному та паперовому вигляді. Прийом і внесення в архів вхідної документації. Видача в тимчасове користування архівної документації або її копій. Підготовка звітності по документообороту в архіві.
Отримані знання нормативних актів, положень, інструкцій з ведення архівної справи. Затверджен досвід роботи з ПК на професійному рівні (Word, Excel, Internet, e-mail), навички роботи з офісною технікою. Отримано уміння працювати з великими обсягами інформації.

Приватний підприємець

from 01.1999 to 12.2001 (2 years 11 months)
ФОП Морозова С.О., Київ (Приватні особи)

Посередництво. Постачання, продаж сировини та виробів у харчової на легкої промисловості, у сфері побутового обслуговання. Укладання договорів.

Керівник групи з виготовлення трикотажних виробів

from 05.1993 to 11.1995 (2 years 6 months)
МП "ЮГИ", Київ (Легка промисловість)

Розробка моделей трикотажного одягу(ескізи), контроль їх виробництва і якості. Закупівля сировини, аксесуарів, облік сировини, реалізація у торговельній мережи, звітність.

Художник-модельєр експериментального цеху

from 08.1986 to 05.1993 (6 years 9 months)
Фабрика індивідуального пошиву одягу №2, Київ (Легка промисловість)

Виготовлення ескизів моделей, контроль за їх розробкою та виробництвом. Розробка колецій для виставок та дефіле. Проведення виставок та ярмарок. Переробка неліквідних тканей. Запуск у масове виробництво.
Консультації ательє фабрики і впровадження новітніх розробок моделей одягу.
Консультації по тканинах і розробка ескізів моделей одягу в Центральному Будинку Тканин на Хрещатику.

Education

КТИЛП (КНУТД)

Конструювання швейних виробів, Київ
Higher, from 1981 to 1986 (5 years)

Маю диплом як інженер-конструктор-технолог швейного виробництва, спеціалізація конструювання швейних виробів, що поєднує в собі інженерну та творчу складову, тобто маю можливость працювати як інженер-конструкто чи інженер-технолог та як дизайнер одягу, контролюючи весь процес виробництва.
Дизайн, моделювання, градація.
Створення художнього образу з подальшою розробкою конструкторської документації.
Розробка лекал з власних дизайнерських ескізах, корекція старих.

Additional education and certificates

МПП "Домашня Академія" - комп"ютерні курси

2001, 3 місяца

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Paint Рерайтінг

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Вищу освіту здобувала у Київському технологічному інституті легкої промисловості (1981-1986 р.) за спеціальністю «Конструювання швейних виробів». Отримала кваліфікацію інженер-конструктор-технолог. Була одним із засновників Студентського Будинку Моди (засн.1983 р.), основною діяльністю якого було: управління, ескізи моделей одягу за певною тематикою і формування колекцій, розробка і виготовлення моделей, переробка неліквідних тканин, створення художніх образів моделей на показах колекцій (макіяж, аксесуари), підбір та навчання демонстраторів одягу, виїздні покази моделей, тематичні виставки і дефіле, оформлення виставок тощо.
Мала 4 практики на підприємствах легкої промисловості м.Києва та преддипломну практику в Республіканському Домі Моделей Одягу, де потім займалася дипломною работою на тему "Розробка конструкторської документації на нову модель комбінезона для РДМО."
Розуміюсь у традиціної медицині. Цікавлюсь також нетрадиційною медициною та гомеопатією, розуміюсь на них. Якщо б не була модельєром, то стала б медичним працівником або фармацевтом.
Маю досвід роботи з написання, перекладу і наповненню статтями інтернет-сайтів, досвід роботи рерайтером.
Організована, відповідальна, працездатна, завжди маю план роботи. Люблю "копатися", вмію "розбирати завали", систематизувати та доводити справи до кінця. В мене завжди повний порядок.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: