Resume from August 25, 2020 PRO

Василий

Інтернет-маркетолог, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер по розвитку

from 10.2018 to 03.2020 (1 year 5 months)
Love&Dress, Київ (Весільний салон)

Підготовка до розробки сайту, запуск всіх рекламних каналів: Інстаграм, Фейсбук, Адвордс, GoogleMaps. За період роботи (півтора року): сайт вийшов в ТОП 10 (90% комерційних ключів), отримано 700 підписників в Інстаграм (ручними методами, програми вже не працюють для нових аккаунтів). Останній рік і до початку карантину салон був в само-окупаємості.

Менеджер по розвитку рекламних каналів

from 09.2017 to 02.2019 (1 year 5 months)
Техносервіс, Київ (Автозапчастини і компоненти)

Визначення пріоритетних каналів реклами. Запуск і ведення рекламних каналів: Пром, SEO сайта, AvtoPro, Adwords. За півтора року роботи: трафік на сайт виріс в чотири рази, по показниках ПРОМА сума замовлень виросла в два з половиною рази. Визначилися із товарами, де є найменша конкуренція з досить великою маржою і компанія почала імпортувати саме ці товари.

Менеджер по розвитку рекламних каналів

from 11.2016 to 05.2017 (6 months)
"Крихітка" - інтернет-магазин, Київ (Інтернет-продажі дитячих товарів через інтернет)

Визначення асортименту для збільшення прибутку, збільшення ефективності реклами, контроль витрат по кожному каналу реклами, навчання персоналу для збільшення конверсії продаж, впровадження нових товарів і послуг, аналіз ефективності роботи на всіх етапах, покращення іміджу компанії шляхом впровадження чітких правил і інструкцій по роботі. За період роботи (менше року) загальний трафік виріс на 50%, а прибуток на 30%.

Консультант з маркетингу і стратегії розвитку

from 05.2016 to 11.2016 (6 months)
Вельон - весільний салон, Київ (Продаж весільних і вечірніх суконь)

Запуск нових каналів реклами із контролем витрат, запуск акцій для збільшення продаж, навчання персоналу, збільшення іміджу, повна переробка сайту для збільшення конверсії, ріст продаж в порівнянні з попереднім роком понад два рази.

Керівник відділу розвитку проекта

from 10.2013 to 05.2016 (2 years 7 months)
Резина - інтернет-магазин шин, Київ (Інтернет-продажі шин)

Визначення груп і виду товарів для збільшення прибутку, збільшення ефективності реклами, ведення і контроль витрат по кожному каналу реклами, робота з постачальниками для кращих умов співпраці, навчання персоналу для збільшення конверсії продаж, запуск нових товарів і послуг, аналіз ефективності роботи на всіх етапах, звітність по ефективності роботи, покращення іміджу компанії шляхом впровадження чітких правил і інструкцій по роботі, повна переробка сайту для збільшення конверсії, збільшення долі на ринку в чотири рази (за даними GFK), ефективна робота з SEO компаніями, програмістами, дизайнерами, проведення акцій.

Директор з розвитку інтернет-продаж та офлайн роздрібних продаж

from 01.2012 to 10.2012 (9 months)
Командор 2000, Київ (Продаж товарів з пластику: бочки, меблі, посуд і т.д.)

Створення і запуск інтернет-магазину, повне наповнення сайту, впровадження різних каналів реклами, наймання і навчання персоналу, керування відділом роздрібних продаж, розкрутка інтернет-магазину (з нуля до 30 тис. відвідувачів у місяць), ріст роздрібних продаж у два рази за 6 місяців.

Менеджер по запуску проекту з нуля

from 09.2009 to 10.2011 (2 years 1 month)
Інтернет-портал "Агроноватор", Київ (Надання послуг в мережі інтернет для компаній в сфері АПК)

Запуск проекту з нуля, створення порталу, запуск і аргументація послуг для продажу клієнтам, набір і навчання персоналу, навчання менеджерів холодним продажам, отримання перших 50 клієнтів, доведення проекту до моменту самоокупаємості.

Менеджер з розвитку

from 07.2006 to 07.2009 (3 years)
Транспортна система "Делла", Київ (Інформаційні послуги для перевізників)

Розвиток і запуск нових каналів реклами для отримання клієнтів, зміна сайту для збільшення конверсії, виведення компанії на міжнародні ринки з центральним офісом в Києві.

Менеджер з розвитку

from 05.2005 to 04.2006 (11 months)
Автолайн - портал по продажу вантажної техніки, Київ (Інформаційні послуги для продавців вантажної техніки)

Запуск і розширення каналів реклами, покращення і розкрутка сайту компанії, збільшення трафіку в понад три рази, допомога з виходом на ринки Європи, Африки та Азії.

Education

КНУ ім.Т. Шевченка

Радіофізичний, Київ
Higher, from 1999 to 2005 (5 years 8 months)

Навчався на Радіофізичному факультеті. Кафедра «Автоматизація Наукових досліджень». Закінчив магістратуру.

Knowledge and skills

Програмування, веб кодування. Визначення і концентрація на найприбутковіших схемах продаж Визначення тенденцій ринку для зростання продажів. Збільшення ефективності каналів реклами Ефективне управління та навчання персоналу Ефективна взаємодія з підрядчиками (SEO, SMM, фріланс та ін.) Розвиток іміджу компанії і виділення на фоні конкурентів. Реорганізація бізнесу і визначення ефективного курсу розвитку Запуск нових товарів і послуг для розширення бізнесу Професійний аналіз і звітність прибутків і витрат.

Language proficiencies

English — average

Additional information

Що я шукаю

1.Знайти і розвинути компанію, яка має намір стати №1 в своїй сфері, створити мережу або вийти на міжнародні ринки.
2.В компанії має бути сильний (цілеспрямований) керівник, який дійсно вірить в те, що його компанія може і хоче стати №1.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: