Resume from April 16, 2024 PRO

Сергей

Программист 1С, 70 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Програміст 1C

from 01.2022 to now (2 years 3 months)
Поки що прихованно, Київ (IT)

Впровадження ERP (бюджетування, податковий облік, тощо)

Програміст 1C

from 02.2020 to 01.2022 (1 year 11 months)
Axis (Группа компаній, СТС груп, Бейкері фуд, Fishki.ua, Global......), Київ (IT)

Розробка та впровадження нового функціоналу, доопрацювання та підтримка старого, нічого принципово нового якщо порівнювати з попередніми місцями роботи.
По суті відділ з окремим офісом де зібрали усі бізнеси холдингу, порядку 20 программістів плюс аналітики, колл центр, тощо...

Ведущий программист

from 12.2018 to 02.2020 (1 year 2 months)
Conto (ABBYY), Київ (IT)

- ЮНІВЕСТ - Блок замовлення та планування виробництва.
- Полтавська газоневтяна компанія. Проект з документообігу з документообігу. Зміна функціоналу узгодження, зміна плану обмінів, безшовної інтеграції (Зміна web сервісу, пакетів XDTO), виправлення типових помилок.
- Бориспільський аеропорт - підтримка ділянки зарплати та кадрів.
- Маріупольська птахофабрика – УСГП, оптимізація рег звітності. (Найефективніше - швидкість збільшена з однієї доби до 20 секунд)

Набутий досвід (Новий): познайомився з УСГП та Документообігом.

Программист 1С

from 03.2017 to 08.2018 (1 year 5 months)
Гарат ЧП (аутсорсінг Грузія), Київ (Приватні особи)

Гарат ЧП, Київ (Розробка програмного забезпечення, аутсорсинг)
Основний напрямок – робота на Грузію.
Участь у спільних проектах застосування конфігурації "Direct Solutions" (Типова УПП локалізована (переписана) на керовані форми з урахуванням гузинського обліку).
Ділянки пов'язані з собівартістю (Планування витрат, відрядне вироблення, автоматизація введення документів)
Блок зарплати. Переведення системи на нову систему табелювання. Зміна кадрової системи, нова логіка роботи табеля (за змінами). Зміна нарахувань, утримань. Рефакторинг наявного коду.
Написання, доопрацювання модулів, пов'язаних з онлайн податковою звітністю. (У грузії ABBY немає, за основу не було чого брати).
Найбільший клієнт з великим обсягом завдань – це Black Sea Group – найбільша будівельна компанія в Грузії.
Telex – міжнародний грузинський перевізник. Написання та впровадження логістичного модуля, робота складу.
Shell. Оскільки кожна філія працювала на власній базі. Потрібно було розробити систему вивантаження/завантаження даних (консолідація). Потрібно було враховувати, що бази працюють під різними платформами(7.0,8.0), різними конфігураціями і часто не мали програміста (простота в налаштуванні).
Також брав участь у проекті локалізації ERP, Написання модуля перекладу, Допрацювання алгоритму нарахування аммортизації. Допрацювання зарплати.

Программист 1С

from 01.2015 to 10.2016 (1 year 9 months)
ООО "Бизнес Ахитектор" (Rearden Group), Київ (IT)

Проекти, які виконував/складався в команді:
- "Еколь" – логістична компанія. Блок завдань заснований на транспотну підсистему в доопрацьованій конфігурації УПП (поодинці)
- "Рівненський водоканал" - державне комунальне підприємство. впровадження упп перенесення даних (Залишків, НДІ) з бухгалтерської та зарплатної баз 7.7 (конвертація даних), зміна зарплатної частини, транспортний блок, зміна алгоритму формування собівартості, зміна регламентної звітності (консолідація). Склад команди - РП, Консультант, програміст (три особи).
- "Порше Україна" (Супровід), Склад команди 2 програмісти
- "Стірол" - Реалізація підсистеми резервування відпусток.)
- "РОСА" – найбільший інтернет магазин для художників. Використання УПП. Перенесення даних із сильнодопрацьованих баз УТП та УПП застарілих релізів. Реалізація обміну даними "з нуля" між УПП та роздрібом 2-ї версії (на керованих формах) згідно з вимогами замовника, створення УРБД бази роздрібу, запуск магазину "на місці" (перший "фізичний" магазин клієнта), блок переоцінки реалізованої продукції, блок задач по роботі із замовленнями, в. т. д. Склад команди - близько 8 осіб (під час проекту склад змінювався)
- "Харвест трейд" - реалізація плану обміну між бухгалтерською та управлінською базами.

Программіст

from 01.2004 to 06.2014 (10 years 5 months)
Луганська філія Дніпропетровської дистрибуційної корпорації "Євромікс" - ТОВ "Юмікс", Луганськ (Регіональний дистриб'ютор), Луганск (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Луганська філія Дніпропетровської дистрибуційної корпорації "Євромікс" - ТОВ "Юмікс", Луганськ (Регіональний дистриб'ютор)
Обов'язки: Програмування рішень на базі 1с7 - 1с8 створення нових рішень, впровадження); курування інших облікових систем (Програм під КПК на базі WM та Android, систем обліку постачальників компанії, клієнтів);
системне адміністрування.
Кількість користувачів у базах 1С: близько 50.
Кількість користувачів на КПК близько 70.
Досягнення:
Основна база (спочатку в компанії було чисте комплексне рішення на базі 1сv7) поступово повністю переписана під підприємство, логіка всіх типових бізнес процессів була переробленна, та впровадженно багато інших.
Зокрема:
- система ціноутворення. Спочатку була можливість вибрати будь-яку категорію цін у накладній або проставити її вручну. У майбутньому ціна визначалася програмою без можливості втручання операторів покладаючись на безліч критеріїв. Для цього була введена категоризація клієнтів, товарів або груп товарів, моніторинг прострочення чи своєчасності оплат. Також були додані допоміжні системи для контролю та роботи ціноутворенням.- Планування виконання показників торгових представників, супервайзерів, та роботи підприємства в цілому, контроль виконання планів, та надання всієї необхідної інформації ключовим особам.
- Система взаєморозрахунків. Перероблено логіку роботи з банком і касою. Система звітності було заточено під торгового представника. Розподіл оплат виконувавс автоматично в момент рознесення БВ.
Введено обмеження на витяг при порушенні клієнтів умов роботи.
- Розрахунок зарплати. звітність, що дозволяє показати підсумок роботи торгового представника чи команди загалом, виходячи з виконанні завдань.
- Витяг. Необхідність набирати заявки «вручну» було виключено.
Заявки імпортувалися з сайтів, поштою, з КПК, з різних форматів XLS, DBF, TXT, CSV, XML і навіть ADOBE ACROBAT.
Документи проводились та роздруковувалися відразу в необхідному обсязі, на відміну від ємного процесу, весь процес стала контролювала програма. Усі необхідні дії журналювалися.
- Звітність. До 2010 року кількість звітів та обробок досягла 200, після оптимізації мною їх функцій звітів залишилося близько 50 (написання універсальних движків звітності, стандартизування інформації, що виводиться на основі потреб користувачів)
- Податкова звітність. Оскільки база більше не була стандартною рішенням ставити поновлення не було можливості. Вся звітність (у тому числі формування звітів у форматі XML для реєстрації у податковій) писалася мною.
- Облік та проведення повернень. Повернення становили приблизно 20% від обсягу продажів, тому необхідний був механізм для автоматичного рознесення, та контролю виконання клієнтами умов при якому він може повернути товар у даному складі, та диапазону ціни. Проблема була мною вирішена.
- а також інші механізми та схеми роботи підприємства реалізовані в базі за потребою фірми, чи моєї власної ініціативи.

Програміст 1C

from 01.2002 to 01.2004 (2 years)
ЛГКП "Теплокомуненерго", Луганськ (Державні організації)

Обов'язки: підтримка та розвиток мережі, доопрацювання існуючого програмного забезпечення забезпечення.
Досягнення:
Розробив та впровадив локальні бази даних на абонентських відділах, використовуючи, visual foxpro, налаштував механізм обміну даними із центральною базою, забезпечив їх доступ до термінального сервера за допомогою Citrix.
Впровадив систему бекапів, завдяки якій будь-який комп'ютер у мережі відновлювався протягом 3-х хвилин. Завдяки цьому мої обов'язки зводились лише до встановлення нового програмного забезпечення. Виконав усі поставлені ТЗ щодо доопрацювання "нестандартної" конфігурації на базі 1С 7.7 (переважно - написання звітності).
Написав велику кількість звітів до закритої системи «взаєморозрахунків з абонентами» написаною на Delphi, використовуючи мову запитів sql та прямого звернення до бази.

Education

Колледж восточно-украинского национального университета Програмування, Луганськ Вища, з 2000 по 2003 (3 роки)

Програмування, Луганськ
Higher, from 2000 to 2003 (3 years)

Knowledge and skills

Пользователь Internet Программирование Розничная торговля Документооборот Начисление зарплаты Продажи HTTP Организаторские способности Ценообразование

Additional information

Додаткова інформація
Шукаю надійну, стабільну компанію, порядний позитивний колектив насамперед - в інших умовах не факт, що буду довго...
У роботі з програмою більше цікавить розробка нового функціоналу, наприклад проектна робота, або бази даних, які активно розвиваються. Звичайно перевага ЕРП подібним системам, але тут не критично.
Щодо процесу роботи, я даю більший результат у роботі з командою, наявність аналітиків, служби підтримки, або хоча б активних користувачів, які беруть участь у процесі – завжди дають позитивний результат. Не дуже вітаю роботу поодинці з людьми яких не цікавить "що там діється у цій вашій 1С".
Живу на дарницькій площі. Не водій, підходить місце розташування станцій метро, ​​або відносно недалеко мого місцезнаходження.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: