Resume from April 25, 2024 PRO

Галина

Технолог харчової промисловості (переробка риби та морепродуктів)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
54 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог

from 06.2022 to now (1 year 11 months)
ТОВ «Глобал Фудс Дистрибюшн», м.Київ, Київ (Харчова промисловість)

Контроль за виробничими процесами. Розробка та впровждення принципів та вимог НАССР на виробництві, розробка та затвердження ТУ та ТІ на продукцію, створення техкарт тощо.

Технолог, зав. виробництва

from 08.2020 to 02.2022 (1 year 6 months)
ТОВ "Норд Ост Делікатес",, Ужгород (Харчова промисловість)

Контроль та впровадження процесов виробництва
- переробка риби(весь спектр океанічної, річкової, делікатесної- осетрові, лососеві, тунцеві), солена, копчена, пресерви, салати з морських трав;
- квашення овочів (капуста, огірки, помідори).

Технолог

from 04.2019 to 04.2020 (1 year)
ТОВ "Атлантик Юмма", Київ (Харчова промисловість)

Контроль виробництва охолодженої продукції, реалізація охолодженої риби та продукції.
Розробка ТУ та ТІ на продукцію з риби та ікри, контроль виробництва.
Розробка та впровадження принціпіх ХАССР на виробництві.

Технолог- зав. виробництва

from 10.2016 to 10.2018 (2 years)
ТОВ «Лідер Групп +», Харків (Харчова промисловість)

Переробка риби та морепродуктів ( пресерви, риба солена, копчена, в’ялена, мідії, кальмари тощо , виробництво салатів з морських трав (ламінарія, вакаме)

Технолог

from 01.2016 to 12.2016 (11 months)
ТОВ «Дары моря», Київ (Харчова промисловість)

Виробництво салатів з моськой капусти ( ТМ «Гурману по карману»), салати з овочів та мариновані овочі, виробництво рибной продукціїї - солена, пресерви.

Технолог

from 10.2014 to 10.2015 (1 year)
"Белвнешрибторг", а.м. Новоселье Мінської обл, Інші країни (Харчова промисловість)

Запуск рибного виробництва з нуля – від будівництва цеху до випуску готової продукції.

- планування ділянок виробництва
- добірка та розташування обладнання
- розробка асортименту
- розробка технологічних журналів
- розробка виробничих журналів із витрат сировини
- розрахунок витрат та обчислення собівартості продукції

Виконувала обов'язки начальника виробництва:
- планувала щоденне завантаження цеху та випуску готового продукту;
- організовувала роботу цеху згідно з виробничим завданням.

Главний технолог

from 11.2013 to 10.2014 (11 months)
ТОВ «ФОЗЗИ-ГРУПП», виробництво «Огні Гестії» Житомир, Житомир (Харчова промисловість)

Контроль усіх ділянок виробництва ( приймання сировини, розробка, посол, копчення, виробництво пресервів, робота з делікатесною рибою).
Контроль за дотриманням законодавства у сфері пакування та маркування продукції.
Розробка нормативної документації (ТУ, ТІ, норми витрат, розробка калькуляцій, техкарт, сировинної собівартості тощо).

Технолог направлення риба

from 01.2012 to 01.2013 (1 year)
ТОВ «Эко- маркет», Київ (Роздрібна торгівля)

Контроль за роботою рибних відділів у мережі магазинів «Еко»:
- приймання сировини
- відкриття нових майданчиків по Україні
- контроль роботи рибних відділів магазинів
- навчання персоналу обробці риби та викладки на охолодженому столі.

Технолог

from 01.2011 to 01.2012 (1 year)
ТОВ «Плеяди» м. Боярка, Боярка (Харчова промисловість)

Розробка нормативної документації (ТУ, ТІ, норми витрат, розробка калькуляцій, техкарт, сировинної собівартості тощо).
Контроль ділянок:
- прийому сировини
- розроблення риби
- посол риби
- копчення риби
- переробки морепродуктів
- рибоовочевих салатів у майонезі та олії
- виробництва прсервів
- салатів з морепродуктів та морської капусти

Заступник начальника управління - начальник відділу, головний спеціаліст

from 12.2002 to 12.2009 (7 years)
Мінекономіки, Київ (Державні організації)

Законодавче регулювання сталого розвитку України, природо користування та регіонального розвитку.

Технолог

from 01.2002 to 12.2002 (11 months)
ТОВ «Плеяди», Боярка (Харчова промисловість)

Розробка нормативної документації (ТУ, ТІ, норми витрат, розробка калькуляцій, техкарт, сировинної собівартості тощо).

Головний спеціаліст, зам. начальника управління - начальник відділу

from 01.1998 to 01.2002 (4 years)
Державний комітет (департамент) рибного господарства, Київ (Державні організації)

Законодавче регулювання розвитку рибної галузі.

Головний технолог

from 01.1995 to 01.1998 (3 years)
Виробниче державно-кооперативне об'єднання «Укррибгосп», Київ (Державні організації)

Контроль виробництва на державних підприємствах, переробки риби, внутрішніх водойм.

Education

Киевский национальный экономический университет

Гос. Управление. Административный менеджмент. Магистр., Киев
Higher, from 1996 to 1998 (1 year 10 months)

Дальрыбвтуз

Технологический. Технолог по переработке рыбы., Владивосток
Higher, from 1986 to 1991 (5 years)

Additional education and certificates

Аудитор HACCP

БелГИИС 2015

Проверка соответствия знаний по охране труда, профессии инженер-технолог.

2015

Використання ПЄОМ в організації і управлінні виробництвом

Інститут підвищення кваліфікації перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості 1997

Безпека та якість харчової продукції. Зміни законодавства України.

Державне Підприємство "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, методології, метрології 2016

Knowledge and skills

MS Excel MS Office OpenOffice Skype MS Word Пользователь Internet Email Почтовый клиент

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: