• PRO

Сергій

Головний лікар ветеринарної медицини

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City of residence:
Oleksandriia
Ready to work:
Dnipro, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник директора з тваринництва

from 10.2021 to 04.2022 (6 months)
ТОВ Агрофірма Колос, Київ (Багатогалузеве господарство)

Господарство займається розвитком молочного напрямку моє 2400 голів голштинської породи тварин з них 650 дійного стада. Побудував систему управління. Впровадив систему годівлі,ветеренарно-технологічні протоколи,сінхронізації тварин,що до відтворення це все призвело до збільшення надоїв з 25 літрів на 29 літрів,покращення запліднення тварин,збереженість поголів’я, збільшення приросту по молодняку.

Головний лікар ветеринарної медицини

from 06.2007 to 09.2021 (14 years 3 months)
ТОВ УкрАгроКом, Александрия (Сельское хозяйство. Агробизнес)

З червня 2007 року по 2009 рік виконуючий обов'язки головного лікаря ПАТ "Шарівське" (дочірне підприємство ТОВ УкрАгроКом) в компанії налічувалось 1500 голів свиней та 600 голів великї рогатої худоби з них 200 голів дійного стада. З 2009 року по 2014 рік головний лікар ветеринарної медицини ПАТ "Шарівське" за цей період було проведено мною, модернізацію приміщень, зміну технологічних процесів, що до вирощування поголів'я та збільшення поголівя свиней до 2500 голів, великої рогатої худоби до 1100 голів з них дійних 430 голів. З 2014 року по 2015 рік зайняв посаду керуючого блоком здоров'я та відтворення тварин ТОВ УкрАгроКом " МТК Петриківське молоко", яке налічувало загального поголів'я 2500 гол великої рогатої худоби, за цей період було розробленно технологічні карти, розробка нових систем управління, що до профілактики захворювань, лікування та діагностики тварин. З 2015 року по 2021 рік очолив посаду головного лікаря ветеринарної медицини ТОВ УкрАгроКом за сумісництвом очолював посаду заступника генерального директора з тваринництва ТОВ УкрАгроком. За цей період відбулося збільшення основного поголів'я свиней до 12000 голів з них основних свиноматок 800 гол. та великої рогатої худоби до 5500 тис голів з них 2500 дійного. стада. За данний період провів зміни систематизації всіх ветеринарно-технологічних процесів, що в свою чергу призвело до покращення всіх ветеринатних та технологічних процесів компанії збільшення приросту, народжування тварин, зменшення падежу та вибраковки тварин,в цей період збільшив надій молока з 23 літрів до 29 літрів.на фуражну корову. В період з 2020 року по 2021 рік провів модернізацію тваринницьких приміщень, технологію утримання та годівлю для без прив’язаного утримання биків загальною кількістю 1000 голів отримавши позитивний результат по приросту бугаїв,збереження їх скоротив період вирощування. В 2020 році мною був розроблений пілотний проект по вирощуванню та реалізації нетелів великої рогатої худоби голштинської породи. В 2021 році був підписаний договір про реалізацію нетелі в кількості 200 голів в господарство яке знаходиться на теріторії України. Займався годівлею свинопоголів'я та великої рогатої худоби, розробляв раціони, що до їх годівлі.Постійно займався заготівлею кормів для великої рогатої худоби.Провів зміну генетичного потенціалу свинопоголв'я та великої рогатої худоби, що в свою чергу призвело до покращення всіх технологічних показників. Вмію працювати в команді на результат, постійно рухатись в перед, стресостійкий, відповідальний, комунікабельний,амбіційний, з великим досвідом роботи. Маю талант лідера можу повести за собою команду.

Education

ХДЗВА

Ветеринарія.Магістер ветеринарної медецини, Харків
Higher, from 2012 to 2014 (2 years)

Additional information

Комунікабельний,цілеспрямований, перспективний, стресостійкий, вмію працювати в команді,маю талант лідера можу повести за собою команду, великий опит праці з тваринами. Маю аналітичне мислення

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: