Resume from November 2, 2016

Максим

Дитячий тренер з футболу або фізичної підготовки, 2 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Chernihiv
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з експлуатації

from 08.2006 to 11.2016 (10 years 3 months)
Південно-Західна залізниця служба колії, Киев (Планування та звіт робіт поточного утримання колії)

Планування та звіти виконання робіт по колу своїх обов'язків. Стажор.

Education

БелГут, УкрДАЗТ

Будівельний, інженер будівник залізниць та штучних споруд, Гомель, Харьків
Higher, from 2006 to 2011 (5 years)

Працював монтером колії з 2006-2009рр.,бригадиром колії 2009-2011рр.,майстром шляховим 2011-2016рр.,в цей же період виконував обов'язки начальника дільниць Ніжин-Чернігів та Чернігів-Гомель. Навчався заочно, але з великим бажанням. В даний час прхожу стажування в службі колії за професією інженер з експлуатації.

Additional information

Трьох разовий чемпіон Чернігівської обл. з футболу серед ПТНЗ 2004-2005-2006 рр. Капітан команди. Позиція воротар.Срібний призер Куликівського району з міні футболу 2009р.Срібний призер служби П турніру "Колійник" 2014 р. Срібний призер Південно-Західної залізниці з великого футболу 2015 р.Бронзовий призер Південно-Західної залізниці з міні футболу 2015 р. Володар кубку Чернігова 8х8 2015 р. Чемпіон Чернігівської обл. з панкратіону 2005р. та бронзовий призер м. Чернігів з рукопашного бою 2005 р.Подобається займатися такими видами спорту як: волейбол, шашки, шахмати.
Постійно займаюсь фізичною підготовкою самостійно. Під час кросу відпочиваю та удосконалююсь духовно.
Люблю спілкуватися з маленькими дітьми тому, що в маленькому віці їх мрії та фантазії не закидані проблемами дорослого життя і вони здатні вірити навіть в чудеса. Я теж вірю в чудеса і знаю як зробити так щоб їхні мрії стали реальністю.
Мрію стати тренером з першого класу (з першого тренування) та наважився спрробувати тільки зараз. Нажаль досвіду роботи не маю,але маю дуже велике бажання самовдосконалюватися.
У профспілковій роботі займаю посаду голови молодіжної Чернігівської дистанції колії та вхожу в склад ради Дорпрофсожу по спортивним питанням. На протязі всього життя живу з футболом в серці!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: