Resume from October 25, 2021 PRO

Андрій

Провідний інженер, начальник лабораторії, служби, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Bakhmut
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник виробничої лабораторії автоматизованих систем обліку електроенергії

from 10.1991 to 10.2017 (26 years)
Донбаська електроенергетина система ДП "НЕК "Укренерго", Горлівка (Енергетика)

Контроль за стабільною роботою АСКОЕ, організація та розподіл обов’язків між підлеглими. Визначення причин недообліку електроенергії, які можуть виникнути у разі нестабільної роботи обладнання АСКОЕ, виправлення помилок, які виникли на програмному рівні, попередження та недопущення виникнення цих випадків. Контроль за вчасним формуванням макетів та вчасним їх надходженням від заохочувальних сторін до ДП «НЕК «Укренерго».
Складання інвестиційної програми (ІП) стосовно служби, контроль за складанням та виконанням договорів по ІП служби, складання звітів по виконанню службою укладених договорів, перевірка актів виконаних робіт і податкових накладних та підготовка документації на оплату за виконані роботи по укладеним договорам служби.

Education

Харківський Державний Технічний Універсітет Сільського Господарства

Электрифікація сільського господарства, інженер-електрик, Харків
Higher, from 1993 to 1999 (6 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Outlook АСКОЕ

Additional information

До вересня 2014 року працював інженером І категорії в лабораторії обліку електроенергії в групі з вимірювання у вторинних колах цієї ж служби. Проводив виміри завантаження вимірювальних трансформаторів напруги та струму, втрат від вимірювальних трансформаторів до лічильників електроенергії, аналізував стан вторинних кіл обліку за підсумками вимірів, складав звіти по технічному стану вторинних кіл та пропонував заходи по виправленню недоліків, оформлював паспорта-протоколи вимірювального комплексу. Складав технічні завдання на виконання проектів з реконструкції вторинних кіл підстанцій. Аналізував проекти з реконструкції вторинних кіл підстанцій.
1991-2008 р.р. ВАТ «Донецькобленерго». Цех з ремонту налагодження засобів вимірювальної техніки. 2004 – 2008 р.р. - провідний інженер, голова комисії з техничної экспертизи приладів обліку електроенергії
Експертна оцінка технічного стану приладу обліку електроенергії. Приймав участь у судових процесах при виникненні спірних питання в якості представника підприємства, які виникали за результатами експертизи приладу обліку у фізичних та юридичних осіб. Розпочав трудову діяльність у 1991 р. слюсарем КВПтаА ІІ розряду.
Вільне володіння комп’ютером (Word, Excel, Outlook), спеціалізованими програмами АСКОЕ (автоматизована система комерційного обліку електроенергії) виробництва ТОВ «Хартеп» та ТОВ «НіК».
Порядність, прагнення до навчання, цілеспрямованість, комунікабельність, товариськість, відповідальність, ціную чесність, не сприймаю зраду у будь-якому проявленні.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: