Resume from January 23, 2017

Владимир

Аниматор по спорту, детский

Employment:
Full-time.
Age:
26 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Педагог - організатор

from 09.2016 to 12.2016 (3 months)
ДПУ МДЦ "Артек", Київ (Проведення активного відпочинку для дітей)

Організація дня для дітей та супровід їх протягом дня, організація та проведення розважальних програм для дітей та проведення спортивних заходів!

Education

НаУ "Острозька академія"

Юридичний факультет, правознавство, Острог
Unfinished higher, from 2014 to 2019 (4 years 9 months)

Навчання на юридичному факультеті виробило у мене навички вести переговори, переконувати інших в правильності своєї думки. Добре орієнтуюся в законодавстві. Неодноразово брав участь в дебатах. Навчався на відмінно. Лиш зрозумів, що це не моє призначення і тепер хочу працювати в сфері розваг та туризму! Є навички і у цих сферах.

Knowledge and skills

Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet SMM Поиск новых клиентов Користувач Internet Веб-браузери Создание команды Поиск партнеров

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Polish — advanced
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Так ось, ви завітали на моє резюме. Дайте вгадаю, що ви хочете тут побачити: якесь сіре резюме з непримітною заробітною платою та з невеликими навиками роботи? Якщо так, то ви розчаруєтесь. Для інших роботодавців я можу розповісти про себе дещо цікаве. По-перше, мене звати Вова і я можу пишатися тим, що в свої 19 років я володію цінним досвідом, який відсутній у більшості моїх ровесників. Я встиг спробувати себе у таких сферах роботи:
*на будівництві (помічник проведення євроремонтів, фасадні роботи та інша різночинна праця) - так, що можу з впевністю сказати, що таке тяжкі гроші; *проходив юридичну практику в державних установах (міська рада, районна державна адміністрація);
*Є ДОСВІД РОБОТИ ВОДІЄМ (МАЮ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ КАТЕГОРІЇ B); *наявний досвід написання статей та іншої інтелектуальної роботи;
*неодноразово проводив та організовував розважальні та спортивні заходи, а також подорожі в межах України;
*з вересня по грудень (3 зміни) працював вожатим: 1ша зміна - діти віком 9-11р., 2га зміна - діти віком 14-16р., 3-тя зміна - діти віком 11-12р., організовував та проводив розважальні та спортивні заходи.
Вмію виконувати акробатичні та гімнастичні елементи, займаюсь "Street Workout" уже 7 років, плаванням, стрибками у воду, альпінізмом, а також бігом на велекі дистанції (найбільша 67 км.). Маю відмінний стан здоров'я, постійно вдосконалюю свою фізичну підготовку та абсолютно без шкідливих звичок.
Маю навички володіння публікою, організації та проведення розважальних та спортивних заходів.
Вподобаю настільні ігри (Uno, Dicetto, Pentago, Abalone, Супер фермер, Ранчо, Менеджер, Діно vs. Діно, Alias і т. д.), ігри на свіжому повітрі та спортивні ігри.
Вмію танцювати багато різноманітних анімаційних танців.
Захоплююся подорожами та туризмом. Подорожував автостопом Україною, маю досвід близько сотні походів в гори та десятки ночівель у лісі, добре орієнтуюся на місцевості. Прагну розширити зону подорожей до світового рівня - планую здійснити кругосвітню подорож. Також, працюю над тим, щоб розпочати власний бізнес у сфері туризму.
Вільно володію англійською, польською, російською та українською мовами. Здатен та готовий вивчати нові.

Загалом готовий працювати аніматором по спорту, дитячим аніматором, екскурсоводом, водієм, офіціантом, стюардом, а також на будь-яких інших цікавих видах роботи. Готовий до навчання і в інших сферах, радий буду отримати новий досвід, відвідати нові країни. Особливо вітається сфера туризми!
Дякую за те, що приділили час!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: