Resume from December 8, 2016

Сергій

Агроном, 6 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
31 years
City:
Bila Tserkva

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Промоутер

from 12.2015 to 11.2016 (11 months)
ТОВ "BASF", Белая Церковь (продажа)

Збір інформації по господарствам у Житомирській та Київських обл., просування ЗЗР компанії BASF, пошук нових та підтримка потенційних клієнтів, корегування систем захисту господарств, контроль самого внесення та кінцевого результату, допомога в організації семінарів для дистриб’юторів та кінцевих споживачів

Агроном

from 04.2015 to 12.2015 (8 months)
ПОПП "Еліта", Тетиев (Виробництво)

Був відповідальний за планування посіву, підживлення, захисту рослин та агротехнічного процесу (обробіток ґрунту, сівба, удобрення) в господарстві. Моніторинг стану рослин упродовж вегетаційного періоду, організація робіт по збору і сортуванню продукції.

Education

Білоцерківський НАУ

Агробіотехнологічний, Белая Церковь
Higher, from 2012 to 2017 (4 years 5 months)

За час навчання та виробничої практики був студентським деканом та старостою курсу приймав участь в всеукраїнському з’їзді іменних стипендіатів у м.Вінниці. Набув агрономічних навичок, самостійного прийняття складних рішень, аналізу інформації та керування персоналом. А також робота в колективі, ведення продаж у сфері агрономія та планування свого часу.

Additional information

Одружений, маю доньку. Володію українською, російською та англійськими (базовий) мовами. Упевнений користувач ПК, знання спеціалізованих комп’ютерних програм Пакет програм MS Office (Word, Excel, Access, Power Point,Outlook).Маю водіюські права з категоріями А,В,С,С1. (Стаж постійного водіння 3 роки).

Similar candidates

Агроном
25000 UAH, Bila Tserkva

Агроном
Bila Tserkva, Kyiv

Агроном
Bila Tserkva, Vinnytsia , more 2 cities

Агроном
Bila Tserkva

Агроном
Bila Tserkva

Агроном
Bila Tserkva

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: