Resume from December 2, 2016

Мария

Фотограф, ретушер, специалист в области рекламы и PR

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
27 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

НУ "ОЮА"

Факультет журналистики. Специальность: реклама и PR, Одесса
Unfinished higher, from 2013 to 2018 (4 years 10 months)

Факультет журналістики – один із наймолодших підрозділів Національного університету «Одеська юридична академія». Створений у 2013 році як факультет з підготовки високоякісних фахівціх спеціальностей «журналістика» і «реклама та зв’язки з громадськістю” ставить за мету забезпечення ґрунтовних знань з теорії та практики журналістикознавства, реклами та зв’язків з громадськістю, масової комунікації, прикладних соціально-комунікаційних технологій, стилістики, лінгвістики, медіапсихології, міжкультурних та аудіовізуальних комунікацій, веб-дизайну тощо.

Наш факультет – це молода команда однодумців, яка не боїться експериментувати. Ми намагаємось поєднати найкращі українські та європейські освітні стандарти і практики. В нашій команді гармонійно поєднуються багаторічний стаж фахівців-практиків та науковців із креативністю й енергійним запалом.

Факультет журналістики очолює декан Тетяна Кузнєцова – професор, доктор наук із соціальних комунікацій, завідувач кафедри журналістики.

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Adobe Lightroom Пользователь Internet Internet Explorer Opera Графические редакторы Mozilla Firefox Vegas SMM Adobe Facebook Instagram

Language proficiencies

  • English — average
  • German — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Быстро учусь, многим интересуюсь, постоянно развиваюсь. Победитель конкурса IPA. Победитель фестиваля социальной рекламы "Інший погляд". Признана открытием года по версии "Light". Так же награждена грамотами и сертификатами за участие и победы в менее масштабных проектах. Создала два авторских проекта: "art show room" и "WORK now". Профессиональный фотограф и ретушер. Имею представление о работе практически в любой творческой сфере. Проще сказать чего я не умею, чем перечислить все на что я способна.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: