Resume from May 9, 2007

Віталій

Медичний представник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ



Я, Привроцький Віталій Миколайович, 04.01.1976 року народження, по закінченні загальноосвітньої середньої школи у 1990 році був зарахований на фельдшерський факультет Кременецького медичного училища, Тернопільської області. У період з червня 1992 по травень 1994 року працював на посаді санітара приймального відділу. Закінчив училище дипломом з відзнакою у 1994 році. Отримав спеціальність „фельдшер”.
По закінченні училища працював на посаді завідуючого фельдшерсько-акушерським пунктом у селі Волиця, Лановецького району ,Тернопільської області. В мої обов’язки входило надання медичної допомоги понад 500 особам ,які проживали в селі, що включало надання першої медичної допомоги на догоспітальному етапі, проведення профілактичних оглядів населення , дородовий та післяродовий патронаж вагітних, проведення профілактичних щеплень дітям , виконання лікарських призначень хворим в амбулаторних умовах, ведення відповідної медичної документації.
У вересні 1994 року вступив на медичний факультет Тернопільської державної медичної академії ім. І.Я.Горбачевського ,навчаючись у групі , де більшість предметів викладались англійською мовою. Під час навчання активно займався у науковому хірургічному гуртку, приймав участь в науково-практичних конференціях. З 1999 по 2002 роки за погодженням деканату академії навчався в English College London.
Одночасно навчаючись в академії працював фельдшером на бригаді швидкої допомоги.
Закінчивши медичну академію у 2003 отримав повну вищу освіту за спеціальністю „Лікувальна справа” та здобув кваліфікацію лікаря.
В серпні 2003 року зарахований на інтернатуру по спеціальності хірургія в Лановецьку центральну районну лікарню, яку закінчив у січні 2005 року про що свідчить сертифікат спеціаліста №2712 від 31.01.2005 року.
По закінченню інтернатури прийнятий на посаду лікаря-ординатора хірургічного відділу в Лановецьку ЦРЛ де працюю по даний час.
Володію розмовною англійською мовою та ПК в межах хорошого користувача.
Шукаю роботу хірурга або медичного представника фармацевтичної фірми у Тернополі та області.
Маю досвід роботи у сітковому маркетингу. Розгляну всі пропозиції.









9.05.2007 Привроцький В.М.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: