Resume from September 28, 2022 PRO

Anna

Фотограф, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
27 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажів

from 07.2019 to 09.2020 (1 year 2 months)
Outpost Club inc., Київ (Co-living)

Клієнтська підтримка, продаж вільних кімнат клієнтам, перевірка оплати бронювань та щомісячних платежів оренди, виставлення рахунків за оренду клієнтам, підтримка контакту з клієнтом для можливого продовження проживання, все спілкування з клієнтами виключно англійською мовою.

Фотограф

from 11.2018 to 08.2020 (1 year 9 months)
Pechersk Auto, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Постановочна зйомка автомобілів на продаж, публікація відзнятих автомобілів в Інстаграм (стрічка + сторіз). Рідко відеозйомка на телефон + фотоапарат, монтаж відзнятого матеріалу.

Прес-секретар

from 07.2018 to 09.2019 (1 year 2 months)
SBK UA, Київ (Мото-гонки)

Координування представників ЗМІ протягом всього гоночного заходу, проведення брифінгів з техніки безпеки під час роботи на трекові представників ЗМІ, моніторинг роботи фотографів та операторів.

Медіа-координатор, фотограф

from 03.2018 to 07.2018 (4 months)
RTR Time Attack, Київ (Автомобільні гонки)

Пошук медіа партнерів, робота з представниками ЗМІ, брифінги з техніки безпеки на гоночному трекові, репортажна зйомка всього заходу, моніторинг роботи представників ЗМІ.

Фотограф-дизайнер

from 08.2015 to 07.2016 (11 months)
SouthArt, Київ (тюнінг автомобілів)

Автомобільний фотограф, дизайнер (розробка дизайну на авто, ілюстрації). Фото автомобілів робились як реклама тюнінг-ателʼє в різних соц. мережах, для наповнення контенту сайта, сторінок в соц. мережах, для розробки сайту компанії.

Автомобільний фотограф

from 06.2015 to 12.2015 (6 months)
Vossen Ukraine, Київ (Автомобільний тюнінг)

Постановочна зйомка автомобільних тюнінг-проектів з дисками американського виробника Vossen для наповнення контентом офіційного сайта виробника і сайта українського дилера, розробка листівок і рекламних обʼєктів для сторінок в соц. мережах.

Education

Коледж КНУТД

Художня Фотографія, Київ
Specialized secondary, from 2012 to 2016 (4 years)

Additional education and certificates

Фотошкола Vivat, Перші кроки до майстерності

2011, 1 месяц

Knowledge and skills

Користувач ПК PC User Windows Adobe Photoshop Adobe Lightroom MS Office MS Word Adobe Illustrator MacOS Операційні системи Adobe Premiere Pro Adobe Ableton Live

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — advanced
  • German — beginner

Additional information

Професійний автомобільний фотограф. Досвід роботи в цьому жанрі з 2014 року як в постановочних зйомках, так і на автоспортивних заходах. Співпраця з різними підприємствами, повʼязані з автомобільним і автоспортивним тюнінгом (Vossen Ukraine, SouthArt, ARD, AutoES, Top Level, Xtreme Garage Odessa), а також з організаторами гононих серій RTR Time Attack і SBK UA.

Комунікабельна, дружелюбна, відповідальна, пунктуальна, відкрита, самокритична, аналізую кожну свою роботу, постійно прагну до покращення себе і своїх навичок, вмію добре підлаштовуватись під ситуацію, приймаю і враховую критику.

Впевнена користувачка Windows PC і Mac OS, також таких програм як Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Lightroom, текстового редактора Microsoft Office Word. Є велике бажання навчитись користуватись 3D редакторами, наприклад 3D Max.

Рідна мова - українська, вільно володію російською та англійською мовами, німецька мова - початковий рівень А2.

Фотографією займаюсь більше 10 років у різних жанрах, таких як портрет, пейзаж, архітектура та інше, тому актуальні пропозиції не тільки в автомобільному жанрі.
Графічним дизайном займаюсь більше 5 років. Займалась розробкою дизайну меню в закладі Utopia Lounge Bar, а також робила інстаграм-контент у вигляді фотографій інтерʼєра заклада і предметної зйомки напоїв із меню.

Фотопортфоліо за посиланням - https://www.flickr.com/photos/serdyuk_anna/

https://www.behance.net/asap_prod?tracking_source=search_projects_recommended%7Casap_prod

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: