Resume from February 8, 2024 PRO

Олександр

Помічник митного брокера (стажер)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Помічник бухгалтера з ВМД

from 06.2018 to 07.2023 (5 years 1 month)
ГлабухАудит, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Проведення в 1с операцій з імпорту: оприбуткування імпортного товару, внесення ВМД, перевірка відповідності кодів УКТ ЗЕД в 1С та ВМД, рознесення в 1с додаткових витрат, пов'язаних з митним оформленням.

Товарознавець

from 12.2017 to 05.2018 (5 months)
Магазин Респект, Київ (Роздрібна торгівля)

Прийом ТМЦ згідно з накладними з центрального складу; розміщення ТМЦ на складі магазину; внесення даних до бази 1С:УТП; відбраковування товару; підготовка та проведення інвентаризації; підтримка чистоти, порядку та техніки безпеки на складі.

Менеджер з продажу

from 05.2016 to 04.2017 (11 months)
ТОВ " Авиатрек", Київ (Металургійна промисловість, металообробка)

Прийом ТМЦ згідно з накладними від постачальників; розміщення ТМЦ на складі; внесення даних до бази 1С:УТП; відбір, комплектація, упаковка та видача замовлень клієнтам; підготовка та проведення інвентаризації; підтримка чистоти, порядку та техніки безпеки на складі, адресна доставка товару покупцю, відправлення НП.

Комплектувальник товарів

from 02.2015 to 05.2016 (1 year 3 months)
Auchan Україна, Київ (Роздрібна торгівля)

Прийом та розкладка товару на стелажі у торговому залі; збирання товарів згідно з накладними; маркування товарів; участь у інвентаризації; робота з цінниками (наявність та актуальність).

Кредитний інспектор

from 02.2014 to 08.2014 (6 months)
АТ "Дельта Банк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Активне залучення та консультування клієнтів щодо споживчого кредитування на торгових точках магазинів; Аналіз кредитних заявок; Перевірка даних клієнта; Оцінка ризиків та виявлення ознак шахрайства; Підготовка рекомендацій, необхідні прийняття кредитного рішення; оформлення кредитів (підготовка необхідної документації); Складання звітності; Продаж банківських продуктів Фокстрот..

Мерчендайзер

from 07.2012 to 12.2013 (1 year 5 months)
ООО « Винфорт », Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Щоденне відвідування торгових точок, згідно з маршрутним листом; Викладання продукції за планограмою; Контроль асортименту на торгових майданчиках; Робота з цінниками (наявність та актуальність); Заповнення стор-чеків, відповідно до умов та правил компанії; презентація товарів; Проведення промо-акцій; Навчання персоналу роздрібних магазинів стандартам та принципам викладення товару; Укладання договорів; Аналіз ринку, моніторинг цін конкурентів.

Бухгалтер

from 03.2012 to 06.2012 (3 months)
Філія « Перлина Печерську» КП КОР «Управління споруд», Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Обробка первинної документації та внесення до 1С: підприємство; складання та облік калькуляційних карт; контроль собівартості страв; звірки з постачальниками, ведення складського обліку, облік готівки.

Адміністратор магазину

from 05.2010 to 03.2012 (1 year 10 months)
ООО "Монарх Ритейл Украина", Київ (Роздрібна торгівля)

- управління операційною діяльністю магазину (відкриття, закриття магазину, забезпечення виконання плану продажу); - забезпечення виконання корпоративних стандартів та процедур діяльності магазину: стандарти мерчандайзингу, облік товарообігу (прийом, контроль товарного наповнення магазину, переоцінка, переоблік, проведення інвентаризації), забезпечення якісного обслуговування клієнтів, контроль касової дисципліни; - Робота з торговим персоналом: адаптація, навчання, атестація та контроль за дотриманням стандартів обслуговування прийнятого в компанії, складання графіків виходу на роботу.

Торговельний представник

from 11.2009 to 02.2010 (3 months)
" Альтер С ", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Пошук та залучення нових клієнтів; Відвідування торгових точок згідно з маршрутним листом; Замовлення товару; Контроль доставки, залишків та заборгованості; Виконує завдання щодо збільшення видимості, доступності та впізнаваності.

Мерчендайзер

from 03.2008 to 10.2009 (1 year 7 months)
Coca-Cola HBC Україна, Вірменія та Молдова, Київ (Харчова промисловість)

Викладання продукції відповідно до планограми; Ротація продукції; Контроль залишків; Складання рекомендованих замовлень; Виконання інших доручень супервайзер.

Education

КНТЕУ

Маркетинг на ринку товарів та послуг, Київ
Higher, from 2015 to 2020 (5 years)

Additional education and certificates

Всеукраинская Ассоциация "Объединение предприятий таможенных брокеров" Митний брокер

2016, 1 місяць

Навчальний центр «Анастасія», Маркетинг

2016, 4 місяці

Асоціація митних брокерів України

Серпень 2023 - вересень 2023

Knowledge and skills

Пользователь ПК MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet MD Office Email Google Бухгалтерский учет Google Ads Бухгалтерия для Украины 1С УТП MD Declaration Стресостійкість Водійські права кат. B Користувач 1С Цілеспрямованість

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Комунікабельність, стресостійкість, пунктуальність, відповідальність, націленість на результат, наявність посвідчення водія категорії "В", особистий автомобіль.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: