Тетяна

Журналист, 1 500 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City of residence:
Sumy
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv, Remote, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Шановна редакція!

Моє ім’я Тетяна Івасин, мені 23 роки. Зараз я працюю у міській газеті «Тандем прес» журналістом. Я звертаюся до Вас тому, що я зацікавлена у новому досвіді роботи у сфері журналістики. Ви висвітлюєте актуальні теми з життя людей у різних частинах України і, можливо, новий погляд на ці події Вам знадобиться.

Загальний досвід роботи журналістом – 2 з половиною роки. Коли я беру інтерв’ю, я намагаюся ставити неочікувані і цікаві запитання. Під час написання статті використовую декілька джерел інформації щоб зробити матеріал об’єктивним. Незважаючи на те, що у мене немає професійної освіти журналіста, я маю те, що у даній сфері є навіть більш важливим. Це досвід роботи і бажання професійного росту у даній галузі.

Я не істерична людина і не втрачаю спокій, коли стикаюся з труднощами. Я готова до нових випробувань. Детальніше про себе я написала у резюме, яке додаю до листа. Вдячна Вам за час, який Ви витратили на мій лист і сподіваюся на відповідь.

З повагою,

Івасин Тетяна

Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: