Resume from November 10, 2023 PRO

Артем

Керівник call-centre, 60 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник call-центру

from 04.2018 to now (6 years 1 month)
CCLoan, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Шлях у СCloan я почав з нового напрямку в цій компанії pre-collection. У мої обов'язки входило підбір працівників, навчання працівників, організація робочого процесу, контроль, розробка скриптів, системи мотивації, KPI, комунікація з іншими відділами. Я будував новий напрямок в роботі з клієнтами для компанії.Через рік мені доручили очолити довідковий центр компанії в який входила робота вхідної лінії, обробка звернень на пошті/чати, продаж послуг пролонгації умов продукту. За певний час роботи мені вдалось виробити читку та прозору систему робочого процесу та систему мотивації. Моє основне досягнення – це досягнення поставлених цілей у виконанні KPI, покращення умов обслуговування клієнтів, зростання мого персоналу від оператора до керівників групи та інших напрямків.

Супервайзер (руководитель группы)

from 06.2011 to 12.2016 (5 years 6 months)
Homer Software House, Днепр (Днепропетровск) (Фінанси, банки, страхування)

Керівника групи відділу стягнення заборгованості. Відповідальний за результат та ефективність команди від 25 до 50 співробітників, контроль процесу обробки дзвінків співробітниками групи, у тому числі в режимі реального часу, мотивація співробітників для досягнення поставлених цілей. Ведення звітності робочих показників. Підбір персоналу, навчання робочого процесу.

1. Найкращий співробітник 1-го кварталу 2016 року банку "Home Credit".
2. Неодноразова перемога у конкурсі "Найкраща команда місяця".

Education

Днепропетровская государственная финансовая академия

Финансы, Днепр (Днепропетровск)
Higher, from 2012 to 2014 (2 years)

Забезпечує базовий комплекс знань у сферах державної фінансової, банківської та страхової справи, грошового звернення, фінансового ринку, ринку цінних паперів, податків та налогообложень.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Нацеленный на результат и работу в команде, всегда с оптимизмом смотрю на изменения в рабочем процессе и не боюсь внедрять новые идеи. Люблю углубляться в анализ отчетности для выявления проблемной зоны.

Уверенный уровень знания ПК, работа в Microsoft Word Microsoft Excel, PowerPoint.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: