Resume from January 25, 2023 PRO

Олександр

Головний механік

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
47 years
City of residence:
Cherkasy
Ready to work:
Cherkasy, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний механік

from 02.2004 to now (20 years 3 months)
Виробничий підрозділ Служби колії "Черкаська дистанція колії" Регіональної філії "Одеська залізниця" АТ "Українська залізниця", Черкаси (Транспорт, логістика)

Виконував роботи по обліку напрацювання, плануванню та проведенню технічних обслуговувань та ремонтів автотракторної техніки, спеціального рухомого складу в тому числі кранів, екскаваторів, засобів малої механізації, верстатів та спеціального обладнання. Розробив та впровадив електронну систему контролю правильності заповнення подорожніх листів в частині використаного палива, напрацювання до ТО чи спеціальних періодичних перевірок. Забезпечував роботу служби електропостачання підприємства. Розробляв плани та забезпечував їх виконання стосовно періодичності проведення повірок електрообладнання підприємства. Маю досвід роботи по забезпеченню безпеки руху, виконанню вимог охорони праці, електробезпеки, забезпеченню безперебійної роботи об'єктів підвищеної небезпеки. Контролював роботу складу паливо-мастильних матеріалів. Брав участь в роботі комісій по прийманні нової чи відремонтованої техніки з підприємств-підрядників.

Education

Українська Державна Академія Залізничного Транспорту

Будівельний факультет, спеціальність "Будівельні, колійні, вантажно-розвантажувальні машини та зрошувальне обладнання", Харків
Higher, from 2001 to 2007 (5 years 8 months)

"Черкаський політехнічний технікум"

Будівельний факультет, спеціальність "Електрифікація та автоматизація промислових підприємств та приватних господарств", Черкаси
Specialized secondary, from 1993 to 1997 (3 years 8 months)

Knowledge and skills

Програмування Володію достатнім рівнем теоретичних та практичних знань.

Additional information

Маю водійське посвідчення з правом керування транспортними засобами категорії A,B,C,D (2 клас водія). Практичні навички в проведенні робіт з технічного обслуговування та ремонту машин та механізмів, укладанні договорів на закупку товарів та послуг для проведення робіт пов'язаних з технічним обслуговуванням та ремонтом, в тому числі оформленні документів для проведення електронних торгів. Контроль виконання персоналом технічних обслуговувань з дотриманням строків та об'ємів робіт.
В разі необхідності не стою осторонь, особисто беру учать в проведенні ремонту чи обслуговування.
Розуміюсь в електропостачанні виробничих приміщень, верстатів, транспортних засобів (маю стаж роботи електромонтером 5 років).

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: