Resume from February 24, 2018

Тетяна

Няня (з проживанням, вахта), 12 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
56 years
City of residence:
Tarashcha
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь дітей дошкільного віку

from 08.1986 to 03.2015 (28 years 7 months)
Дошкільний заклад "Дзвіночок", м.Тараща Киівська область (Дитячий садок. Виховання та розвиток дітей різного віку)

Навчання,виховання,розвиток дітей дошкільного віку,концептуальні підходи,сучасні методи і прийоми,зміст і засоби,форми організаціі роботи з дітьми за розділами програми"Дитина".Самообслуговування дитини,виховання порядності та взаємоповаги до дорослих та однолітків.

Education

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Вихователь дітей дошкільного віку,організатор дошкільного виховання,викладач психолого-педагогічних і методичних дисциплін у ВНЗ 1-2 рівнів акредитацій, Переяслав-Хмельницький
Higher, from 2002 to 2004 (2 years)

У 2003 році закінчила Богуславський педагогічний коледж ім.І.Н.-Левицького і отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки"Педагогічна освіта" та здобула кваліфікацію бакалавра,вихователя дітей дошкільного віку. Закінчила в 2004 році Богуславський навч.-консультаційний центр Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім.Григорія Сковороди і отримала повну вищу освіту за спец."Дошкільне виховання" та здобула кваліфікацію вихователя дітей дошкільного віку,організатора дошкільного виховання, викладача психолого-педагогічних і методичних дисциплін у ВНЗ 1-2 рівнів акредитаціі.

Additional information

Украіінка,заміжня,50 років,маю двох дорослих заміжних доньок (28 і 24 років),за плечима 29 років педагогічного стажу на одному робочому місці.Спокійна, урівноважена,добра, порядна,без шкідливих звичок.Люблю скрізь порядок,щоб речі мали своіі місця.А ЩЕ Я МАЮ ВЕЛИКЕ ДОБРЕ СЕРЦЕ ДО ДІТЕЙ-ЦЕ ЗМІСТ МОГО ВСЬОГО ЖИТТЯ! Працювала в сім"ях,є рекомендацііі.Розгляну пропозицііі роботи няні вахтою з проживанням в Києві. Є Свіжопройдений медогляд.Шукаю сім"ю яка б стала мені ще однією родиною.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: