Resume from November 8, 2022 PRO

Андрій

Адміністратор ресторану, бар-менеджер, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City of residence:
Lutsk
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Администратор-кассир

from 09.2020 to now (3 years 8 months)
ТЦ Космополит Боулинг, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартні обов'язки Адміністратора

Администратор рецепции

from 09.2019 to 04.2020 (7 months)
Буковель Residence Apartments, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч та поселення гостей;
робота з програмою адміністрування готелю, робота з extranet booking.com,
консультування гостей з питань перебування в готелі та сервісу;
бронювання номерів та їх контроль на сайті готелю;
проведення оплати,
прийом дзвінків,
електронна пошта;

Администратор

from 05.2017 to 11.2018 (1 year 6 months)
Seasons Spa hotel, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання заявок на купівлю необхідної продукції на всіх позиціях бару, кухні, господарських товарів та будь-яких інших необхідних товарів для життєдіяльності закладу;
Робота з постачальниками, включаючи алкогольну продукцію, солодкі напої, чай, каву, тютюн тощо;
Здійснення закупівель продукції для закладу, включаючи алкоголь, тютюн, солодкі напої, чай, каву, лід, інгредієнти для продукції в меню;
Адміністративні функції, включаючи допомогу у вибудовуванні графіка роботи для персоналу, адміністративне ведення чистоти у закладі, адміністративне дотримання повного та оптимального робочого порядку у закладі та контроль виконання персоналом своїх обов'язків;
Звітність як ведення таблиць із приходом і витратою поточних коштів, ведення книжки списання для керівників;
Вирішення будь-яких поточних питань;
Комунікація з персоналом та запровадження брендової політики закладу, дотримання політики керівників. Виконання поточних доручень та розпоряджень безпосереднього керівника;
Дотримуватися субординації та корпоративної культури;
Виконання функцій хостесу. Зустріч та залучення гостей, забезпечення високого рівня обслуговування;
Повне відкриття та закриття закладу, включаючи здачу каси та зміни;
Проведення інвентаризації.

Менеджер

from 08.2016 to 01.2017 (5 months)
Артурс Спа отель, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

встреча гостей ресторана;
поддержание комфорта и приятной атмосферы для гостей в зале;
управление персоналом (обучение новичков, составление графиков работы, мотивация сотрудников, контроль рабочего процесса);
работа с документацией, отчеты, инвентаризации;
разрешение конфликтных ситуаций.
организация и проведение банкетов;
ведение и учет кассы;
выполнение служебных поручений руководителя.

Бармен, бар-менеджер

from 07.2014 to 06.2016 (1 year 11 months)
Radisson Blu, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийом замовлень від гостей.
Обслуговує гостей за барною стійкою готовими до вживання безалкогольними та алкогольними напоями.
Приготування безалкогольних та алкогольних коктейлів.
Оформлення вітрини та барної стійки, утримання їх у порядку.
Складання заявки на необхідну кількість та асортимент напоїв, закусок та ін. товарів веде облік посуду.
Одержання товарів та продуктів зі складу чи виробництва.

Официант

from 05.2013 to 06.2014 (1 year 1 month)
Конгресс-отель Ареал, Новая Купавна (Готельно-ресторанний бізнес)

Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів.
Контроль за чистотою, станом та комплектністю приладів, посуду та скатертинами та серветками.
Консультування гостей ресторану про особливості страв та напоїв.
Надання допомоги при складанні замовлення.
Приймання замовлень від клієнта ресторану.
Подання страв та напоїв згідно з встановленими правилами обслуговування.
Отримання та контроль оплати за рахунками.
Оформлення залу та сервірування столів для різноманітних заходів.

Education

Волынский Национальный Университет им.Леси Украинки

Романо-германская филология, Английский язык и литература, Луцк
Unfinished higher, from 2006 to 2010 (3 years 9 months)

Additional education and certificates

Компьютерная академия ШАГ

2011, 6 месяцев

Knowledge and skills

R-Keeper

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Професійний досвід та навички:
- Досвід роботи в ресторані з європейською, російською, італійською кухнею.
- знання правил та стандартів обслуговування гостей ресторану.
- підготовка та обслуговування корпоративних заходів.
– знання програми R-keeper.
- Просунутий рівень володіння ПК.
- знання іноземної мови: англійська (Upper-intermediate)

Особисті навички:
- Приємна акуратна зовнішність.
- комунікабельність, грамотна мова.
- енергійність.
- стресостійкість.
- Легке навчання.
- Чесність.
- Відсутність шкідливих звичок.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: