Resume from November 24, 2021 PRO

Людмила

Оператор 1С, бухгалтер, помічник головного бухгалтера

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
44 years
City of residence:
Bila Tserkva
Ready to work:
Bila Tserkva, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер

from 05.2019 to 07.2020 (1 year 2 months)
ТОВ "ВФ "Оформлювач", Біла Церква (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних. Ведення бухгалтерського обліку. Ведення банку та каси. Кадрове діловодство. Робота з програмами 1С 7.7, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

from 11.2018 to 04.2019 (5 months)
ТОВ "Спецгідротех", Біла Церква (Торгівля та послуги)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), Ведення бухгалтерського обліку, зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Імпорт. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С 8.3 УТП, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

from 06.2017 to 06.2018 (1 year)
ТОВ "Тібіліт", Біла Церква (виробництво)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), Ведення бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Ведення виробництва. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С 8.3 УТП, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

from 07.2008 to 06.2017 (8 years 11 months)
ТОВ ЯРЗ, Біла Церква (виробництво)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Ведення виробництва. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Головний бухгалтер

from 01.2007 to 07.2008 (1 year 6 months)
ТОВ "Райкомунсервіс", Біла Церква (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних, бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами Exel та Word.

Бухгалтер

from 04.2006 to 12.2006 (8 months)
Громадська організація "Білоцерківський інноваційний бізнес-інкубатор", Біла Церква (Послуги)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних в паперовому вигляді. Ведення банку та каси. Офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

from 07.2002 to 04.2006 (3 years 9 months)
ПП "Агроцентр", Біла Церква (Торгівля)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних в паперовому вигляді. Ведення банку та каси. Офісні програми Exel та Word.

Education

БЦ ДАУ

Економіка, Біла Церква
Higher, from 2000 to 2005 (5 years 1 month)

Білоцерківський технікум м'ясної та молочної промисловості

Товарознавство та комерційна діяльність, Біла Церква
Specialized secondary, from 1997 to 2000 (2 years 5 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word M.E.Doc 1С УТП

Disability

3rd degree.

Additional information

Відповідальна, добросовісна, пунктуальна, точна, акуратна. Маю автомобіль, без шкідливих звичок. Інвалід ІІІ-ї групи.

Навички та досягнення: Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді.Ведення виробництва. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С 8.3 УТП; 7.7, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: