Resume from June 20, 2017

Олег

Інженер-конструктор в сфері будівництва, архітектор, дизайнер, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
44 years
City of residence:
Stryi
Ready to work:
Lviv, Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний інженер конструктор

from 05.2011 to now (13 years)
Leoni Wiring Systems Ukraine, Стрий (Машинобудування)

Планування розміщення виробничих потужностей на заводі, мною був розроблений чіткий план-схема з усім обладнанням на заводі, створена бібліотека та легенда всього обладнання. Розробка та дизайн робочих місць і приспосіблень, мною створений та розроблений обширний каталог робочих місць з усією документацією (креслення, витратні матеріали, ціни і т.д.). Впровадження новітніх технології (компютеризованого методу написання G-коду) для роботи верстатів типу ЧПУ. За допомогою програм Inventor та SolidCAM мною була запущена методика роботи верстатів ЧПУ під управлінням даного програмного забезпечення, в свою чергу було у дейкілька разів пришвидшено роботу по виготовленню деталей, та вдалось мінімізувати простоїв верстатів.
Приймав участь у створенні відділу конструкторів, та організував нову методику розробки та виготовлення монтажних платформ для виготовлення автомобільних кабельних мереж. Впровадив нове програмне забезпечення, та добився значних результатів на рахунок скорочення термінів виготовлення обладнання, підвищив його якість, в той же час зменшив грошові витрати на виготовлення.
На разі до теперішнього часу очолюю групу конструкторів.

Експерт обслуговування абонентів

from 06.2006 to 11.2010 (4 years 5 months)
Київстар Дж. ЕС. Ем., Львів (Телекомунікації, зв'язок)

Обслуговування абонентів передплачуваного звязку та контрактних абонентів. Був єдиним представником компанії по місту Стрий, а також інших прилеглих населених пунктів. Допомагав вирішти проблеми, з якими стикалися абоненти у випадку коли допомоги операторів Call центру було недостатньо. Також здійснював обслуговування корпоративних абонентів (юридичних осіб), вів різного роду супровідну документацію по місцю знаходження. За час моєї роботи підняв рівень якості обслуговування абонентів, підвищив імідж компанії по регіону, та збільшив чисельність абонентів.

Інженер

from 03.2002 to 06.2006 (4 years 3 months)
Leoni Wiring Systems Ukraine, Стрий (Машинобудування)

Землепорядник

from 08.2001 to 06.2002 (10 months)
Стрийський відділ земельного кадастру, Стрий (земельний кадастр земель міського підпорядкування, топографічна зйомка місцевості.)

Здійснював топографічну зйомку місцевості, вносив всю інформацію що до планів міста в цифровий формат (AutoCAD). Здійснював оформлення документації у випадках приватизації, купівлі-продажу, відчуження та інших операції що до зміни власності земельних ділянок, а токож зміни їх цільового призначення.

Education

Львівський Державний Аграрний Університет

Факультет заочної освіти і перепідготовки кадрів, присвоєна кваліфікація економіста-фінансиста агропромислового комплексу, Львів
Higher, from 2000 to 2001 (8 months)

Львівський Державний Аграрний Університет

Механічний, Львів
Higher, from 1998 to 2001 (2 years 9 months)

отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Механізація сільського господарства" та здобув кваліфікацію інженера-механіка

Стрийський Коледж механізації та електрофікації сільського господарства

Механічний факультет, диплом техніка-механіка, Стрий
Specialized secondary, from 1994 to 1998 (3 years 10 months)

Additional education and certificates

Пройшов велику кількість навчань, тренінгів на різних роботах, як внутрішніх так і зовнішніх

з 2003 по теперішній час

Knowledge and skills

AutoCAD ArchiCAD MS Office SketchUp Autodesk Revit Autodesk Inventor SolidCAM Конструювання та розробка деталей та механізмів Розробка та виготовлення корпусних меблів Написання програмного коду для верстатів ЧПУ (токарно-фрезерних) Розробка металоконструкцій (робочі місця, стелажі, ворота і т.д) Архітектура і дизайн малих будівль та приміщень Електрофікація приміщень (прокладання трас, електрощитові зборка Розробка систем опалення та вентиляції

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — beginner

Additional information

Вмію працювати не тільки головою а й руками, рідко користуюсь послугами різного роду майстрів. Дотримуюсь думки що краще самому розібратись і виготовити або відремонтувати, якщо кінцевий результат відмінний і приносить задоволення
Маю водійські права категорії В, С.
На разі теперішнім моїм улубленим заняттям є архітектура і дизайн.
Легко вмію знайти спільну мову з різними людьми, організувати роботу колективу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: