Resume from February 27, 2017

Алла

Продавец-консультант, 7 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка С. Дем'янчука

Еономічний." Менеджмент організацій і адміністрування"., Рівне
Higher, from 2011 to 2017 (5 years 5 months)

У 2015 році закінчила приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка С. Дем'янчука" за напрямом підготовки "Менеджмент" та здобула кваліфікацію бакалавр з менеджменту, менеджер адміністратор. Викладач економічних дисциплін.
У 2017 закінчила вище згаданий навчальний заклад та отримала диплом з відзнакою здобувши кваліфікацію " Магістр з менеджменту організацій і адміністрування, менеджер (управитель) організації."
Також маю диплом университету прикладних наук імени Яноша Кодолані спеціальність " Туризм і готельно-ресторанні послуги" який знаходиться в процесі нострифікації.

Additional information

Цілеспрямована, маю активну життєву позицію. Комунікабельна, відповідальна, пунктуальна. Відповідально відношусь до роботи. Толерантна в спілкуванні. Не маю шкідливих звичок. Здатна швидко навчатися новим видам діяльності.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: