Resume from November 19, 2017

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/3912275

Начальник служби, відділу, інженер

Employment:
Full-time.
City of residence:
Sumy
Ready to work:
Kyiv, Sumy

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер-механік

from 08.2003 to now (20 years 9 months)
Транспорт, логістика

Обовязки: Технічне і методичне керівництво направлене на виконання робіт з ремонту і наладки механо-технологічного обладнання згідно з графіком планово-попереджувальних робіт; виконання аварійних ремонтів основного та допоміжного механо-технологічного обладнання нафтоперекачувальних станцій та обладнання лінійної частини магіістральних нафтопроводів; ведення виробничих процесів і робіт відповідно з проектами, вимогами правил і норм безпеки; ведення передбаченої технічної документації та інше згідно посадової інструкції.
Досягнення: Набуто великого досвіду з ремонту: магістральних насосних агрегатів, як вітчизняного так і закордоного виробництва; запірної арматури різних діаметрів (від Ду15 до Ду700); систем вентиляції; механізмів, інструментів, пристосувань та іншого механо-технологічного обладнання нафтоперекачувальних станцій. Виконано роботи : виготовлення пристосувань для ліквідації зловмисних пошкоджень в магістральні нафтопроводи; виготовлення очисних пристроїв для очищення внутрішньої порожнини нафтопроводів від парафінистих відкладів; виговлення стенду для налаштування електроприводів на засувках; монтаж та наладка сучасних електроприводів на засувках лінійної частини МН; та інше.

Education

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Факультет нафтогазопроводів, спеціальність газонафтопроводи та газонафтосховища, Івано-Франківськ
Higher, from 1998 to 2003 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet КОМПАС Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом

Additional information

Так як на території підприємства функціонує котельня, тому на мене покладено обов`язки особи відповідальної за газове господарство, котли та котельне обладнання. Також є відповідальною особою за технічно справний стан вантажопідіймальних механізмів, систем водопостачання та водовідведення, теплових мереж, систем водоочистки.
До виконання виробничих завдань підходжу з розумінням усієї відповідальності чим заслужив повагу і авторитет в колективі. Готовий до виконання нових трудових обов`язків які не були притаманні до цього часу у зв`язку із обмеженими виробничими завданнями.
Захоплення: футбол. Не курю. Одружений, виховую двох дітей.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: