Resume from April 28, 2017

Дмитрий

Кондитер, технолог

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Національний університет львівська політехніка

Інститут хімії та хімічних технологій. Технолог інженер харчової промисловості по спиртобродіню, Львов
Unfinished higher, from 2010 to 2013 (2 years 11 months)

Additional information

Близнюк Дмитрий Константинович
Дата народження:
Вік :03 Лис 1990
26 років
Регіон проживання:Хмельницький
Можливість переїзду:бажано Київ, Інші країни
Телефон(и):[open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail:[open contact info](look above in the "contact info" section) Отправить сообщение



Досвід роботи


Ресторан «Гра з Вогнем» Київ ( Кондитер)
2016 Вересень - січень
Елітний магазин «Good Wine» Київ (Кухар холодного цеху)
2016 червень-вересень
Кухар ( Універсал)
Квіт2015- Квітень 2016
Ресторан «Фамілія»
Від 20 до 50 співробітників
Шеф-кухар
Жов 2013 - Гру 2014 (1 рік 3 міс)
ТМ "Мамин Хліб"
від 20 до 50 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Розробка страв,складання калькуляційних карт , запуск мережевих кафе, менеджмент .

Офіціант
Чер 2013 - Лис 2013 (6 міс)
Готельно рестораний комплекс "Південна Брама"
від 20 до 50 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар холодного цеху , Кухар гарячого цеху , Піцеолла
Бер 2012 - Чер 2013 (1 рік 4 міс)
Паб "Юніон Джек"
від 20 до 50 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Спочатку був кухар гарячого цеху , після того пройшов навчання на Піцеолу , досконально її оволодів , також процював на холодному цеху старшим зміни .

Офіціант
Тра 2011 - Вер 2011 (5 міс)
Ресторан "Колізей"
до 20 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы


Освіта


Львівська Політехніка (Львів , Україна )
Рік закінчення 2013
Технолог-інженер харчової промисловості по спиртобродіню бакалавр

Хмельницький Торгівельно Економічний Коледж (Хмельницький , Україна )
Рік закінчення 2010
Технологія та інженерія харчування молодший спеціаліст

Володіння мовами


Англійська – середній
Російська - вільно
Українська - рідна

Курси, тренінги, сертифікати


Базовые курси кондитера (Украина , Киев )
Рік закінчення 2014
Закінчив курси кондитера в кулінарній школі Євгенія Чернухи

Низькотемпературне приготування страв. Технологія “Sous vide” (WCG) (Львів , Україна)
Рік закінчення 2014
Учасник авторського майстер класі Є. Сушко , Приготування страв при низьких температурах

Феєрія кулінарного мистецтва (WCG) (Львів , Україна )
Рік закінчення 2014
Учасник авторського майстер-класі Вячеслава Совенка , по кондитерським виробам

«Ефективне меню» Ресторатор Україна (Київ , Україна )
Рік закінчення 2014
Учасник авторського семінару Сергія Трахачевського " Ефективне Меню"
Chef’s camp (Івано-франківськ, Україна)
Рік закінчення 2015
Учасник семінару для Шеф-кухарів від Рестопракктиків.


Додаткова інформація



Військова служба :
Окремий Полк Президента України

Захоплення та інтереси :
Кондитерське мистецтво,Біг на дальні дистанції.Книги ,Кіно , музика,готування страв , здоровий та активний спосіб життя .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: