Resume from February 20, 2023 PRO

Юлія

Кухар, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар горячего процесу

from 11.2022 to 02.2023 (3 months)
Велика Кишеня, Київ (Роздрібна торгівля)

Готувала гарячі страви (української, європейської кухні) відповідно до технологічних карток. Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції.

Кухар холодного цеху

from 11.2021 to 02.2022 (3 months)
il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування холодних закусок та салатів,
- приготування соусів,
- участь у переобліках,
- Підготовка продуктів;
- прибирання робочого місця,
-брала участь у приготуванні та видачі бенкетного меню

Кухар холодного процесу

from 09.2020 to 10.2021 (1 year 1 month)
THIS IS ПІВБАР, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування холодних закусок та салатів,
- приготування соусів,
- участь у переобліках,
- Підготовка продуктів;
- прибирання робочого місця,
-брала участь у приготуванні та видачі бенкетного меню.

Кухар універсал

from 01.2019 to 03.2020 (1 year 2 months)
Италійський Ресторан Panna Pasticceria, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Готувала холодні закуски,салати, піци, гарячі рибні та м'ясні страви (італійської кухні) відповідно до технологічних карток. Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції, брала участь у приготуванні та видачі бенкетного меню.

Кухар холодного процесу

from 04.2018 to 10.2018 (6 months)
РЕСТ-АРТ, Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування холодних закусок та салатів,
- приготування соусів,
- участь у переобліках,
- Підготовка продуктів;
-прибирання робочого місця,
-брала участь у приготуванні та видачі бенкетного меню

Кухар холодного цеху

from 05.2008 to 11.2017 (9 years 6 months)
Готель "Прем'єр Палас" Ресторан "Теракота", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Готувала відповідно до технологічних та калькуляційних карт ресторану без затримок та нарікань, про що свідчать численні подяки від гостей ресторану.
Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції. Контролювала надходження товарів у узгодженій кількості.
Надавала допомогу на інших ділянках кухні за великої завантаженості ресторану. Брала участь у приготуванні бенкетного меню.

Кухар універсал

from 10.2006 to 05.2007 (7 months)
Ресторани "IL Патіо" та Milan, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Готувала на холодному, горячому процесі відповідно до технологічних та калькуляційних карт ресторану без затримок та нарікань, про що свідчать численні подяки від гостей ресторану.Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції. Контролювала надходження товарів у узгодженій кількості.Надавала допомогу на інших ділянках кухні за великої завантаженості ресторану.Брала участь у приготуванні бенкетного меню.

Кухар універсал

from 09.2004 to 07.2006 (1 year 10 months)
ДП "Їдальня УСВР України", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Щодня готувала холодні закуски, салати, м'ясні, горячі страви (української, європейської кухні) відповідно до технологічних карток.
Здійснювала контроль за терміном придатності та умовами зберігання продукції. Надавала допомогу на інших ділянках кухні за великої завантаженості.

Кухар універсал

from 10.2002 to 05.2004 (1 year 7 months)
Київська міська рада,Торгово-промислова палата України,їдальння, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Готувала та випікала українську випічку, готувала горячі, м'ясні, рибні, холодні страви(української кухні).
Надавала допомогу на інших ділянках кухні за великої завантаженості їдальні
Брала участь у приготуванні бенкетного меню.

Education

Высшее профессиональное кулинарное училище -10

Повар 4 разряда, Киев
Specialized secondary, from 2002 to 2002 (6 months)

Additional information

Працевлаштування тільки Офіційне . Виконавчість,відповідальність,уміння працювати в команді, любов до кулінарії, творчий підхід, охайність, організованість, гарна пам'ять.

Similar candidates

Кухар
Kyiv

Шеф-повар
40000 UAH, Kyiv, Remote

Кухар
20000 UAH, Kyiv, Sumy , more 2 cities

Сушеф, сушист, повар-универсал
38000 UAH, Kyiv

Кухар
Kyiv

Шеф-повар
80000 UAH, Kyiv

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: