Resume from June 20, 2017

Роман

Электромонтажник по строительству КЛ и ВЛИ 0,4 кВ, электромонтер, электрик

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ

Притула Роман Сергійович

Контактна інформація:
Тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: вища, СНАУ (агрономія); отримую другу вищу освіту на заочній формі в СумДУ (правознавство).
Досвід роботи: з 2008-го по 2013-й рік працював в ПАТ «Сумиобленерго», Білопільський РЕМ на посаді електромонтера; з 2014-го по березень 2017-го року проходив військову службу за контрактом в ЗСУ на посадах водій-електрик, старший механік-водій, начальник апаратної. Виконував завдання в зоні проведення антитерористичної оперції на сході України.
Навички: маю досвід роботи в електроустановках 10/0,4 кВ, займався ремонтом та обслуговуванням кабельних і повітряних ліній електропередач, маю досвід роботи з ПК та офісною технікою, робота в середовищі Windows та Internet, вільно володію програмами: Word, Excel.
Додаткові відомості: 29 років, неодружений, дітей немає. Маю водійські права категорії A, B, C; досвід водіння 5 років. Маю досвід керівництва колективом. Здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Наполегливий в досягненні мети, відповідальний, організований, оперативний, цілеспрямований, доброзичливий, спокійний.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: