Resume from January 8, 2022 PRO

Анна

Няня, 16 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City of residence:
Zvenyhorodka
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вчитель української мови, вихователь групи продовженого дня, вихователь дитячого садка, вчитель англійської мови в початкових класах

from 09.2009 to 06.2017 (7 years 9 months)
школа, село Стецівка (Освіта, наука)

2017-2018 робота нянею в сім'ї, 3 дітей, вахта 7/7, 14/14

Education

Черкаський національний університет імені Б. Хмельницького

Українська філологія, вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури, Черкаси
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 8 months)

Additional information

Маю досвід роботи в сім'ї нянею.Працювала в сім'ї з 3 дітками віком 4 місяці, 2,5р., 6 р. Основна увага— дитині віком 4 місяці, особливості штучного вигодовування, догляд та розвиток, з старшими дітьми— допомогти зібрати в садочок та в школу, доглянути, коли хворіють, проконтролювати прийом ліків, організувати дозвілля у вихідні дні. Також в обов'язки входило прання та догляд за дитячими речами, постіллю,приготування їжі для дітей, введення прикорму для найменшої, підтримка порядку і чистоти дитячих іграшок. Працювала за програмою «Я у світі», «Дитина», методики Домана, Монтессорі, посібники серії«Сім гномів». Маю рекомендацію. Робота в іншій сім'ї— няня для 1 дитини, пізніше— поєднання обов'язків няні та домробітниці, в час , коли дитина в садочку. Робота вахтовим методом. Працювала в школі вчителем, вихователем групи продовженого дня, вихователем в дитячому садочку. Радо навчаюсь новому та займаюсь самоосвітою, прагну розвитку, здобуття нових вмінь і навичок, вивчаю методики раннього розвитку та психологічні аспекти виховання і розвитку дітей.Без шкідливих звичок. Розлучена, мама двох дітей віком 14 та 16 років. Люблю готувати, дотримуватись порядку, розумію, що таке дотримуватись субординації та прислухатись до батьків у питаннях виховання та догляду за дітьми.Сподіваюсь знайти роботу в сім'ї, де зможу бути хорошою нянею і другом для дитини. Роботу шукаю вахтовим методом 7/7, 10/10, оскільки є мамою неповнолітніх дітей.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: