Resume from April 26, 2024 PRO

Діана

Домробітница, барбер, масажист, модельєр-стиліст, няня, продавець-консультант, 45 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Модельер стилист

from 05.2014 to 09.2019 (5 years 4 months)
Борисфєн, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Постійні клієнти,які після мого обслуговування залишали старих перукарів і обслуговувалися в мене. Люблю працювати на результат з гарним настроєм. Завжди на позитиві,надійна, професійний досвід в різних направленнях і професіях,універсал,ерудована,активна,порядна,інтелігентна.

Education

Унів.Драгоманова

Філологічний, Київ
Higher, from 1997 to 2002 (4 years 11 months)

Вчитель укр мови та рос мови і літератури.

Language proficiencies

English — average

Additional information

Потім здобула освіту моде льєра стиліста,масажиста,маю достатній досвід і задовооені клієнти. Розгляну також продавець-консультант в бутіках брендового одягу,маю відчуття гарного смаку,стилю,харизматична і креативна,творча особистіть,притягую людей і прибутки,легка рука,є почуття самоповаги,володіння сучасним етикетом,досвід нянею без вікових обмежень з великими знаннями потреб дитини,впевнена база медичних знань і фармацевтики,анатомії,різностороння,творча,поетеса,філософ,непаганий психолог,досвід,хороша людина і друг,надійна,вмію зберігати таємницю,стресостійка,рішуча,адекватна,почуття гумору,доброзичлива. [open contact info](look above in the "contact info" section).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: