Resume from May 15, 2024 PRO

Андрей

Юрисконсульт, адвокат, начальник юридичного відділу

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
38 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 09.2019 to 07.2022 (2 years 10 months)
Адвокатське бюро «Смірнов та партнери», Дніпро (Юриспруденція)

активна адвокатська діяльність, юридичне обслуговування компаній абонентське або проектне:
-
-ТОВ «ЮНІС», ПП «Юніс» - транспортно-експедиторські послуги;
-ТОВ «Імпераль», ТОВ «Укркава», ТОВ «ЮКОН НАФТОПАРТНЕР», ТОВ «Елєгін», ТОВ «ТК «Елєгін», ТОВ «НВП «Укрросцветмет», ТОВ «Компанія енерго-інноваційних технологій», ТОВ «НВП «Агропромкомплект», ТОВ «ТОРГІНС» (сфера торгівлі),
-ТОВ ЮНІС» (компанія, що надає експедиторські послуги);
-ТОВ «СТ Комплекс», ТОВ «БК «Будсистема», ТОВ «ЛСТК-СТРОЙ», ТОВ «АГРОДАР-БУД» (будівельні компанії), (торгівельне підприємство),
-ТОВ «ІнтерЗерно», Фермерське господарство «Женьшем» (аграрний сектор),
-ТОВ «Автоцентр-України» (автосалон «Фольксваген»),
-КП «Керуюча компанія «Перспектива», ДРПВІ «Дніпродіпроводгосп» (державні організації);
-компанії групи «Добробут» (будівельна компанія).

Заступник директора

from 09.2018 to 09.2019 (1 year)
ТОВ «Адвокатська фірма «Перейро Лаге енд Лоєрс»:, Дніпро (Юриспруденція)

Організація роботи юридичної компанії (2 підлеглих), ведення напрямку господарських справ та податкових спорів, укладення договорів

Провідний юрисконсульт

from 07.2017 to 04.2018 (9 months)
ТОВ «Ю-ЛАЙН», Дніпро (Юриспруденція)

повне юридичне обслуговування комунальних підприємств та приватних компаній. В тому числі: супроводження земельних, адміністративних, господарських спорів; оскарження результатів податкових перевірок; правовий аналіз та складання господарських договорів, трудові спори, надання консультацій з трудового та господарського законодавства.

Юрисконсульт

from 10.2016 to 06.2017 (8 months)
Юридична компанія, Дніпро (Дніпропетровськ) (Юриспруденція)

повне юридичне обслуговування більше 12 суб'єктів господарювання з різними видами діяльності (охоронна, рекламна діяльність, засоби масової інформації, капітальні ремонти житлового фонду). В тому числі: підготовка та подача позовних заяв про стягнення заборгованості до господарського, адміністративного суду; оскарження результатів податкових перевірок; правовий аналіз та складання господарських договорів (про надання рекламних послуг, про надання охоронних послуг, підряду, поставки тощо), трудові спори, надання консультацій з трудового та господарського законодавства

Провідний юрисконсульт

from 05.2015 to 08.2016 (1 year 3 months)
ООО "Дніпроюрком", Дніпро (Дніпропетровськ) (підбір нормативних документів підприємства; складання та подача позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг; робота з державними органами; представництво інтересів клієнтів в судах цивільної, господарської, адміністративної юрисдикції та інших органах.)

підбір нормативних документів підприємства; складання та подача позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг; робота з державними органами; представництво інтересів клієнтів в судах цивільної, господарської, адміністративної юрисдикції та інших органах.

Юрист

from 03.2014 to 03.2015 (1 year)
ТОВ «Регіональне юридичне бюро», Дніпро (Дніпропетровськ) (Юриспруденція)

здійснення абонентського юридичного обслуговування підприємств; розробка тендерної документації на закупівлю товарів, робіт та послуг; надання консультацій з трудового, цивільного, господарського, антимонопольного, кримінального законодавства; складання договорів, процесуальних документів; здійснення правової роботи підприємства; напрямок – ЖКГ.

Провідний юрисконсульт

from 02.2008 to 09.2015 (7 years 7 months)
Дніпропетровська державна фінансова академія, Університет митної справи та фінансів, Дніпро (Дніпропетровськ) (Освіта, наука)

надання консультацій з трудового законодавства; представництво інтересів у судових справах; представництво клієнтів у органах державної виконавчої служби, правоохоронних органах, антимонопольних комітетах.

Education

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Правознавство, Дніпро
Higher, from 2009 to 2010 (1 year)

"Магістратура"

ДНУ ім. Олеся Гончара

Юридичний, "Правознавство", Дніпро (Дніпропетровськ)
Higher, from 2002 to 2007 (5 years)

"Спеціаліст"

Additional education and certificates

Університет імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро, Україна), Курси з отримання знань у сфері відновлення платоспроможності боржника

2013 рік. 1 місяць

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК ЛІГА:ЗАКОН Email Adobe Photoshop Законодавство України Знання офісних програм Державні реєстри YouControl

Language proficiencies

English — average

Additional information

Авторство:
Є автором консультацій в журналі «Баланс», в тому числі у співавторстві на теми: «Порядок створення ОСББ», «Порядок укладання господарських договорів», «Житлово-комунальні послуги: перевірки тарифів», які публікувались протягом 2011 року, а також автором консультацій в газеті, які публікувались в 2016 році.

Курси арбітражних керуючих:
З 14.10.2013 р. по 13.11.2013 р. пройшов курси з отримання знань у сфері відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом і здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) під час провадження справи про банкрутство.

Адвокатура: 19.01.2015 р. отримав свідоцтво № 2885 про право на зайняття адвокатською діяльністю, постійно підвищую свою кваліфікацію на семінарах.

Здійснював юридичну практику, яка переважно була пов’язана із наданням юридичних послуг комунальним підприємствам міста та області, а також фізичним особам (трудові, банківські, житлові спори)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: