Резюме від 6 червня 2024 PRO

Андрей

Юрисконсульт, адвокат, начальник юридичного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 09.2019 по 07.2022 (2 роки 10 місяців)
Адвокатське бюро «Смірнов та партнери», Дніпро (Юриспруденція)

активна адвокатська діяльність, юридичне обслуговування компаній абонентське або проектне:
-
-ТОВ «ЮНІС», ПП «Юніс» - транспортно-експедиторські послуги;
-ТОВ «Імпераль», ТОВ «Укркава», ТОВ «ЮКОН НАФТОПАРТНЕР», ТОВ «Елєгін», ТОВ «ТК «Елєгін», ТОВ «НВП «Укрросцветмет», ТОВ «Компанія енерго-інноваційних технологій», ТОВ «НВП «Агропромкомплект», ТОВ «ТОРГІНС» (сфера торгівлі),
-ТОВ ЮНІС» (компанія, що надає експедиторські послуги);
-ТОВ «СТ Комплекс», ТОВ «БК «Будсистема», ТОВ «ЛСТК-СТРОЙ», ТОВ «АГРОДАР-БУД» (будівельні компанії), (торгівельне підприємство),
-ТОВ «ІнтерЗерно», Фермерське господарство «Женьшем» (аграрний сектор),
-ТОВ «Автоцентр-України» (автосалон «Фольксваген»),
-КП «Керуюча компанія «Перспектива», ДРПВІ «Дніпродіпроводгосп» (державні організації);
-компанії групи «Добробут» (будівельна компанія).

Заступник директора

з 09.2018 по 09.2019 (1 рік)
ТОВ «Адвокатська фірма «Перейро Лаге енд Лоєрс»:, Дніпро (Юриспруденція)

Організація роботи юридичної компанії (2 підлеглих), ведення напрямку господарських справ та податкових спорів, укладення договорів

Провідний юрисконсульт

з 07.2017 по 04.2018 (9 місяців)
ТОВ «Ю-ЛАЙН», Дніпро (Юриспруденція)

повне юридичне обслуговування комунальних підприємств та приватних компаній. В тому числі: супроводження земельних, адміністративних, господарських спорів; оскарження результатів податкових перевірок; правовий аналіз та складання господарських договорів, трудові спори, надання консультацій з трудового та господарського законодавства.

Юрисконсульт

з 10.2016 по 06.2017 (8 місяців)
Юридична компанія, Дніпро (Дніпропетровськ) (Юриспруденція)

повне юридичне обслуговування більше 12 суб'єктів господарювання з різними видами діяльності (охоронна, рекламна діяльність, засоби масової інформації, капітальні ремонти житлового фонду). В тому числі: підготовка та подача позовних заяв про стягнення заборгованості до господарського, адміністративного суду; оскарження результатів податкових перевірок; правовий аналіз та складання господарських договорів (про надання рекламних послуг, про надання охоронних послуг, підряду, поставки тощо), трудові спори, надання консультацій з трудового та господарського законодавства

Провідний юрисконсульт

з 05.2015 по 08.2016 (1 рік 3 місяці)
ООО "Дніпроюрком", Дніпро (Дніпропетровськ) (підбір нормативних документів підприємства; складання та подача позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг; робота з державними органами; представництво інтересів клієнтів в судах цивільної, господарської, адміністративної юрисдикції та інших органах.)

підбір нормативних документів підприємства; складання та подача позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг; робота з державними органами; представництво інтересів клієнтів в судах цивільної, господарської, адміністративної юрисдикції та інших органах.

Юрист

з 03.2014 по 03.2015 (1 рік)
ТОВ «Регіональне юридичне бюро», Дніпро (Дніпропетровськ) (Юриспруденція)

здійснення абонентського юридичного обслуговування підприємств; розробка тендерної документації на закупівлю товарів, робіт та послуг; надання консультацій з трудового, цивільного, господарського, антимонопольного, кримінального законодавства; складання договорів, процесуальних документів; здійснення правової роботи підприємства; напрямок – ЖКГ.

Провідний юрисконсульт

з 02.2008 по 09.2015 (7 років 7 місяців)
Дніпропетровська державна фінансова академія, Університет митної справи та фінансів, Дніпро (Дніпропетровськ) (Освіта, наука)

надання консультацій з трудового законодавства; представництво інтересів у судових справах; представництво клієнтів у органах державної виконавчої служби, правоохоронних органах, антимонопольних комітетах.

Освіта

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Правознавство, Дніпро
Вища, з 2009 по 2010 (1 рік)

"Магістратура"

ДНУ ім. Олеся Гончара

Юридичний, "Правознавство", Дніпро (Дніпропетровськ)
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

"Спеціаліст"

Додаткова освіта та сертифікати

Університет імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро, Україна), Курси з отримання знань у сфері відновлення платоспроможності боржника

2013 рік. 1 місяць

Знання і навички

MS Office Користувач ПК ЛІГА:ЗАКОН Email Adobe Photoshop Законодавство України Знання офісних програм Державні реєстри YouControl

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Авторство:
Є автором консультацій в журналі «Баланс», в тому числі у співавторстві на теми: «Порядок створення ОСББ», «Порядок укладання господарських договорів», «Житлово-комунальні послуги: перевірки тарифів», які публікувались протягом 2011 року, а також автором консультацій в газеті, які публікувались в 2016 році.

Курси арбітражних керуючих:
З 14.10.2013 р. по 13.11.2013 р. пройшов курси з отримання знань у сфері відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом і здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) під час провадження справи про банкрутство.

Адвокатура: 19.01.2015 р. отримав свідоцтво № 2885 про право на зайняття адвокатською діяльністю, постійно підвищую свою кваліфікацію на семінарах.

Здійснював юридичну практику, яка переважно була пов’язана із наданням юридичних послуг комунальним підприємствам міста та області, а також фізичним особам (трудові, банківські, житлові спори)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: