Resume from July 24, 2017

Богдан

Продавець-консультант гаджетів та аксесуарів, 7 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
28 years
City:
Bila Tserkva

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

НУБіП

Факультет Землевпорядкування та інформатики, спеціальність землевпорядкування, Київ
Unfinished higher, from 2013 to 2017 (3 years 9 months)

Землевпорядник - спеціаліст, який володіє знаннями про земельне право, земельний кадастр, землевпорядкування та управління земельними ресурсами, має відповідну освіту та належну кваліфікацію. Посадові обов'язки: організація ефективного використання земель, їхня охорона, контроль за дотриманням земельного законодавства; складання експлікації, зйомка і велірування, складання проектів міжгосподарського і внутрішньогосподарського землевпорядження з економічним обґрунтуванням, ведення земельнооблікової документації, проведення заходів із землевпорядкування, забезпечення безпечного проведення робіт.

Additional information

Мені 21 рік, я амбіційна , цілеспрямована, комунікабельна особа, з легкістю знахожу спільну мову з незнайомими людьми, тому, я думаю що мені найбільш комфортно було б працювати саме в сфері продажу. Оскільки я цікавлюсь новинками гаджетів, мені б хотілося працювати продавцем консультантом гаджетів та аксесуарів. В мене є диплом молодшого спеціаліста, але на досягнутому я не збираюся зупинятися, тому йду далі здобувати звання бакалавра, але вже не на стаціонар, а заочну форму.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: