Resume from July 18, 2017 PRO

Татьяна

Заместитель руководителя, главный специалист, 5 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

главный специалист

from 04.2014 to 07.2016 (2 years 3 months)
ПАО"Банк Михайловский", Сумы (Фінанси, банки, страхування)

Контроль за виконанням поставлених задач ,чітке дотримання вказівок керівництва та їх виконання в установлені строки, а також контроль за виконанням персоналом відділення поставлених задач та планових показників.
Забезпечення необхідних умов для праці співробітників та комфортного обслуговування клієнтів. Знати та розуміти головне - клієнт завжди правий, його задоволеність обслуговуванням це краща нагорода для керівника, а також банка в цілому, забезпечити простий доступ до банківських послуг кожному громадянину України. Дотримання корпоративної етики та правил внутрішнього трудового розпорядку, забезпечення допомоги щойно прийнятим співробітникам та підтримки існуючому колективу в просуванні банківських послуг та якісного обслуговування клієнтів.
Організація переговорів та зустрічей з потенційними клієнтами, робота з базами даних, почтові та електронні розсилки комерційних пропозицій клієнтам банку. Опрацювання клієнтів бізнес-території. Особисті продажі банківських продуктів як у відділенні, так і за його межами. Залучення вкладників на депозити. Активний пошук та залучення корпоративних клієнтів на обслуговування. Аналіз фінансово-господарської діяльності клієнта. Розвиток роздрібного бізнесу (потреб. кредити, авто кредити). Організація розрахунково - касового обслуговування клієнтів. Підготовка заявок на оформлення кредитів. Підготовка щомісячної звітності. Управління клієнтопотоком у відділенні, раціональний розподіл клієнтів в залежності від потреб клієнта серед касовим вузлом,співробітниками та терміналом самообслуговування.

Education

Черкасский государственный университет

Социология, Черкасы
Higher, from 1995 to 1998 (2 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates