Resume from July 27, 2022 PRO

Николай

Начальник отдела кадров, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник отдела кадров

from 03.2017 to 12.2017 (9 months)
ООО «Авангард – Инвест», Запорожье (производство)

Своєчасне оформлення приймання, переведення і звільнення працівників ,ведення особових справ працівників , складання звітів до фондів, підбор персонала, проведення тренінгів, та атестації працівників, участь у розробленні кадрової політики і кадрової стратегії підприємства, ведення табельного обліку, складання і виконання графіків відпусток, контроль за станом трудової дисципліни і додержання працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку.

Начальник отдела кадров

from 10.2015 to 04.2016 (6 months)
КП «Міські автомобільні дороги-1» НМР», Никополь (ремонт автодорог)

своєчасне оформлення приймання, переведення і звільнення працівників ,ведення особових справ працівників , складання звітів до фондів, підбор персонала, проведення тренінгів, ведення табельного обліку, складання і виконання графіків відпусток, контроль за станом трудової дисципліни і додержання працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку, розробляю заходи щодо поліпшення трудової дисципліни, зниження витрат робочого часу, контролюю їх виконання.

Головний державний інспектор праці в Дніпропетровській обл

from 11.2008 to 11.2012 (4 years)
Територіальної державної інспекції з питань праці у Дніпропетровській області, Днепр (Днепропетровск) (Державні організації)

Проводив перевірки з додержання законодавства з питань праці та заробітної плати на підприємствах та ведення кадрового обліку в Дніпропетровській області

Education

Академія митної служби України,

Митної справи, Днепр (Днепропетровск)
Higher, from 2011 to 2013 (1 year 9 months)

спеціальність «Державна служба», кваліфікація магістр державної служби .

Нікопольський економічний університет

Економичний, Никополь
Higher, from 2000 to 2005 (4 years 9 months)

спеціальність «Облік і аудит», кваліфікація - спеціаліст економіст, бухгалтер, аудитор. Диплом з відзнакою.

Knowledge and skills

MS Office MS Outlook 1С ЗУП База даних

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Досвід роботи:
1. 2006 – 2007р. - головний бухгалтер ПОГ «Ветеран». ( складання звітів до фондів, ведення бухгалтерського обліку, нарахування заробітної плати)
2. 2007 р. – ЗАТ «Альфа • Банк»- спеціаліст відділу забезпечення продаж споживчого кредитування.
3. 2008р. ВАТ КБ «Промекономбанк» - економіст по обслуговуванню фізичних ліц. у м. Запоріжжі (відкриття рахунків, зарплатні проекти, видача кредитів, та депозитів, робота з касовими документами.)
. 4 З 2008 року по листопад 2012 року працював головним державним інспектором праці Територіальної державної інспекції з питань праці у Дніпропетровській області.( проводив перевірки з додержання законодавства з питань праці та заробітної плати на підприємствах та ведення кадрового обліку в Дніпропетровській області)
5. 16.01.2015-25.05.2015 р. економіст - КЗ «Нікопольська станція швидкої медичної допомоги» ДОР» ( планування бюджету, розрахунки видатків по кошторису, робота з річними планами асигнувань, контроль планів закупок, розробка тарифікації заробітної плати та штатного розпису.).
6. 02.11.2015-04.03.2016 р. економіст - КП «Міські автомобільні дороги-1» НМР» ( планування бюджету, розрахунки видатків по кошторису, робота з річними планами асигнувань, контроль планів закупок, розробка тарифікації заробітної плати та штатного розпису.).
7. 09.03.2016 року – 15.04.2016р. Начальник відділу кадрів - КП «Міські автомобільні дороги-1» НМР» (своєчасне оформлення приймання, переведення і звільнення працівників ,ведення особових справ працівників , складання звітів до фондів, підбор персонала, проведення тренінгів, ведення табельного обліку, складання і виконання графіків відпусток, контроль за станом трудової дисципліни і додержання працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку, розробляю заходи щодо поліпшення трудової дисципліни, зниження витрат робочого часу, контролюю їх виконання.).
8. 28.03.2017 року по 27.12.2017 року Начальник відділу кадрів ТОВ «Авангард – Інвест»
(своєчасне оформлення приймання, переведення і звільнення працівників ,ведення особових справ працівників , складання звітів до фондів, підбор персонала, проведення тренінгів, та атестації працівників, участь у розробленні кадрової політики і кадрової стратегії підприємства, ведення табельного обліку, складання і виконання графіків відпусток, контроль за станом трудової дисципліни і додержання працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку..).


Знання та навички:
1.Мови: українська, російська – рідні, англійська – з словником.
2.Комп'ютер : вільне користування програмами MS Office,1.С 8.3 ЗУП, Outlook, Інернет, В2 досвід роботи з іншими програмами та базами даних.
3.Вміння працювати з великими об’ємами інформації, акуратність, вміння доводити поставлене до кінця, є можливість до понад нормованої роботи.
4.Комунікабельність, стремління до кар’єрного зросту. Маю водійське посвідчення категорії В.С з 2000року.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: