Resume from May 12, 2024 PRO

Наталія

Кухар, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар волонтер

from 02.2022 to 09.2022 (7 months)
4.5.0, Харків (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Займалась волонтерерською діяльністю. Працювала на посаді : кухар універсал, Су шеф, адміністратор по кадрам

Кухар горячего цеха

from 12.2021 to 02.2022 (2 months)
Флай Кидс, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 10.2021 to 12.2021 (2 months)
Отантотто 88, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)

Кухар универсал

from 05.2021 to 10.2021 (5 months)
Старгород ресторан, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)

Перші страви, пательні (картопля с грибами, по Старгородськи), мидії в сливочном соусе, креветки в пиве, раки по особому

Кухар горячого процесу

from 01.2021 to 03.2021 (2 months)
фоззи фуд, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала
в м'ясному и горячему цехах кулінарії

Кухар універсал

from 06.2019 to 01.2021 (1 year 7 months)
Синдикат Вкуса ресторан микс Монтана, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на гарячому процесі, перші страви, італійська кухня (пасти), дотримання тамінгу видачі готових страв і робота з тк

Кухар універсал

from 03.2019 to 05.2019 (2 months)
ресторан грузинской кухни Чито Вгрито, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв відповідно до вимогам технічних карт та регламенту ресторану

Кухар горячого процесу

from 11.2018 to 03.2019 (4 months)
Флай кидс, Харьков (Послуги для населення та бізнесу)

Праця відповідно до вимогам технічних карт, регламенту ресторану та тамінгу видачі готових страв

Кухар горячого процесу

from 05.2018 to 11.2018 (6 months)
ресторан украинской кухни Пузата хата, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Перші страви, гарнири, працювала на жарочних поверхнях(електропательні)

Кухар горячого процесу

from 11.2017 to 01.2018 (2 months)
Класс, Харків (Роздрібна торгівля)

Асортимент згідно калькуляційних карт виробництва

Кухар горячого процесу

from 04.2015 to 11.2017 (2 years 7 months)
Сильпо, Харьков (Роздрібна торгівля)

Весь асортимент, який притаманний в цеху кулінарії, гранири, м'ясні страви, перші страви, салати

Education

Университет НЮАУ

Правоведение, Харьков
Higher, from 1989 to 2005 (16 years)

Юрист правовед

Additional education and certificates

Харківський центр професійної освіти, кухар

2015, 6 месяцев

Knowledge and skills

Кулинария

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Освіта базова для роботи кухарем - курси від центра зайнятості, фах - кухар 3 розряду. 2015 год.
Загальний стаж работы поваром: 9,5 років.
Дитячий садок - 6 місяців,
Кулінарні цеха 2,5 років
Ресторани, кафе 6 років
Санитарна книжка - дійсна до липня 2024 року.
До роботодавця: роботи пов'язані з тістом, як то вареники, піца, заміс тіста - не розглядаю, маю захворювання хребта, яке не дозволяє великі навантаження.

Розгляну пропозиції
с графиком 4/2,4/3, 3/3,5/2.
Мешкаю в м.Харків, район Журавльовка.
30 хвилин пішки, за умови гарної погоди, до метро Київська.
Посилання на профіль в фейсбуці [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: